Annonce
Fredericia HK

FHK-kreatør: Folk kaster med håndklæder og drikkedunke

Nikolaj Mehl er ikke overrasket over, at FHK har syv point efter sæsonens førsye otte kampe. Arkivfoto: Mette Mørk
Fredericia HK tabte med 29-24 til Aalborg onsdag aften, og spillerne stod med skuffelse i omklædningsrummet, selvom de ikke var levnet en chance.

Aalborg: Kan man tillade sig at være skuffet, når man som oprykker taber til danmarks bedste håndboldhold - i dets egen hule? Ja, siger Nikolaj Mehl. FHK-bagspilleren var en skuffet mand efter nederlaget til rækkens nummer et.

- Det er sindssygt at sige det, men vi er helt vildt skuffede. Folk kaster med håndklæder og drikkedunke inde i omklædningsrummet. Vi havde mulighederne for at vinde den her kamp, sagde Nikolaj Mehl.

Han spillede sin vel nok bedste kamp i FHK-trøjen. Ikke fordi, han scorede fire mål, men i højere grad fordi, at hans overblik gjorde gæsternes offensiv svær at læse.

- Det er et godt hold, vi spiller mod. Og det siger jo noget om Henrik Møllgaards klasse, at han springer op og scorer to gange, da de har aller mest brug for det, sagde Mehl.

FHK står med syv point for otte kampe - nederlaget til mesterskabsfavoritten ændrer ikke ved en god start.

- Det gør intet ved det. Havde vi vundet i dag, havde det været en fantastisk start. Det er fedt, at vi står med syv point, men det overrasker mig ikke. Slet ikke, sagde han.

Det er et godt hold, vi spiller mod. Og det siger jo noget om Henrik Møllgaards klasse, at han springer op og scorer to gange, da de har aller mest brug for det.

Nikolaj Mehl, bagspiller for FHK

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Østerstrand skal udvikles endnu mere: En vision i sand og vand som kan bruges af alle

112 For abonnenter

Pistol blev brugt ved drabet i Korskærparken: To mænd idømt flere års fængsel for våbenbesiddelse

112

Efter sammenstød - passager måtte tjekkes

Annonce