Annonce
Sport

FHK-kvinderne fik point i en tæt affære

Ida Skou Møller og FHK spillede sig til ét point mod Vendsyssel efter en skidt periode. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Fredericia: Fredericia HK's kvinder kom på tavlen igen efter en svær periode med store nederlag til Hadsten og Sønderjyske. På hjemmebane i thansen Arena spillede FHK 19-19 mod Vendsyssel. I pausen førte hjemmeholdet med 9-7.

Kampen var tæt fra start til slut, og ingen af de to mandskaber var foran med mere et par mål i løbet af kampen.

Det gav en spændende afslutning, hvor FHK var nede med 19-18 med et par minutter igen. Hjemmeholdets velspillende Maria Højgård Klausen formåede dog at bringe balance i regnskabet med to minutter igen.

Begge hold havde muligheden for at vinde kampen, men ingen af dem greb den, og derfor sluttede kampen 19-19, og FHK hev et point hjem.

Fredericia HK er på ottendepladsen i rækken efter tre point i fire kampe. Næste kamp er en vigtig affære, idet FHK i den møder Ringsted på udebane. Netop Ringsted er et af de fire mandskaber, som er under FHK i tabellen.

Fredericia HK-TMS Ringsted 19-19 (9-7)

Mål for FHK: Maria Højgård Klausen 6, Signe Ullstad 4, Mette Lassen 3, Hulda Dagsdottir 2, Ida Skou Møller 2, Ida Nørgaard Jensen 1, Anne-Sophie Morthensen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Fredericias borgmester er uenig med kolleger: Analyse af ny forbindelse over bil-bebyrdet Lillebælt må vente

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce