Annonce
Fredericia

FHK laver aftaler med yderligere to talenter

Jonas Raundahl (tv) og Nikolaj Juhl Petersen har fået kontrakter med FHK. Kontrakterne løber til 2023. Foto: FHK
FHK har skrevet kontrakter med yderligere to unge spillere. Dermed har klubben nu papir på fem talenter, som træner med førsteholdet.
Annonce

Fredericia: Lørdag har Fredericia HK skrevet under på aftaler med yderligere to af klubbens talenter. Tidligere på ugen skrev klubben kontrakter med Jonas Kruse, Malte Pedersen og Lukas Karlskov, og nu har man også skrevet aftaler med de to U19-spillere Jonas Raundahl og Nikolaj Juhl Petersen.

- Det er i tråd med den strategi, vi har i FHK. Alle fem spillere træner allerede med herreliga-holdet, og det bliver spændende at følge drengenes udvikling i de kommende år. Vores og deres håb er, at de bliver en fast bestanddel af ligatruppen i fremtiden, siger klubbens direktør Thomas Renneberg-Larsen i en pressemeddelelse.

Jonas Raundahl er stregspiller og har spillet seks år i FHK. Han er inde omkring U18-landsholdet og har i opstarten spillet for seniorholdet.

- Det er et skulderklap at få fra klubben, som virkelig viser, at den tror på os unge spillere. Det er gået hen og blevet min barndomsklub, så det betyder også meget for mig på det plan, siger han.

Nikolaj Juhl Petersen er en stor højre back, der også optræder på U18-landsholdet. Han har spillet i FHK i to år.

- Jeg synes, der er et godt sammenhold i klubben, og det er fedt, at vi træner med ligaholdet en gang i ugen, siger Nikolaj Juhl Petersen.

Begge kontrakter løber til sommeren 2023.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Åbenhed i byrådet? Uenige politikere fandt hinanden på ét punkt

Fredericia

Den engelske coronavariant er i Fredericia: Nye skærpede retningslinjer betyder, at nære kontakter skal i selvisolation i 14 dage

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Vi bør kunne lukke lidt op om 14 dage

Fredericia

Fra stilhed til flere dages kø: Pludselig er der pres på det lokale corona-testcenter

Fredericia For abonnenter

Sidste kapitel om teaterkonkurs på vej: Billetkøbere og andre kreditorer må vinke farvel til næsten 60 mio. kr.

Annonce