Annonce
FC Fredericia

FHK lukker sæsonen med en helt ligegyldig kamp

Mathias Hedegaard tager afsked med FHK lørdag, hvor turen går til Esbjerg. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Fredericia HK lukker sæsonen af med en udebanekamp mod Ribe-Esbjerg lørdag. Kampen betyder ingenting.

Fredericia: Der findes håndboldkampe, som ikke betyder ret meget, og så findes der håndboldkampe, som ingen betydning har.

En af sidstnævnte skal Fredericia HK spille lørdag klokken 14.30: Turen går til Blue Water Dokken i Esbjerg, hvor Ribe-Esbjerg tager imod.

I forvejen var kvalifikationsspillet reduceret til en fuser, da Århus Håndbold fusionerede med Skanderborg og dermed fjernede nedrykningstruslen fra de fire resterende hold. Der var en lille gulerod tilbage at spille om: 75.000 til den, som ender på førstepladsen.

Annonce

Men førstepladsen er allerede indtaget af Ribe-Esbjerg, og den kan FHK ikke fravriste hjemmeholdet selv hvis man vinder med 40 mål. Ribe-Esbjerg har nemlig fem point og FHK tre, og i tilfælde af pointlighed ender det øverst placerede grundspil højest. Ribe-Esbjerg blev nier i grundspillet, og derfor kan hverken Mors-Thy eller FHK nå dem.

En række FHK'ere spiller deres sidste kamp for klubben: Mikkel Løvkvist, Rune Andersen, Jakob Mikkelsen, Mathias Hedegaard, Jesper Lindgren og Jimmi Andersen. Også trænerassistent Ole Damgaard stopper.

FHK har desuden en række skader til kampen og kommer til at bruge en del af sine ungdomsspillere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Fagforening havde 11 sager på Ulleruphus: Leder stoppede efter henvendelse

Fredericia

Plejehjems-ansatte træder frem: Vi kan ikke genkende historien om dårligt arbejdsmiljø

Annonce