Annonce
Fredericia HK

FHK-målmand er i fremgang - men cheftræneren håber ikke, at han skal spille

Jimmi Andersen kan muligvis spille mod Århus. Men cheftræneren håber, at han slipper for at bruge ham. Arkivfoto: Morten Pape
Jimmi Andersen træner med igen efter den skade, han pådrog sig kort før kampen mod Nordsjælland den 11. februar. Men hans cheftræner håber ikke, det bliver nødvendigt at bruge ham i den kommende kamp.
Annonce

Fredericia: Der venter en skæbnekamp på Fredericia HK, når klubben lørdag drager til Århus for at spille mod Århus Håndbold. Med en sejr kan FHK lukke hullet op til 10. pladsen til to point, og samtidig vil klubben være bedre indbyrdes end Århus.

Det betyder, at klubben trækker to point med sig over i kvalifikationsspillet, hvis man lykkes at vinde én kampe mere end Århus ud af de sidste fire.

Inden kampen har FHK modtaget et rygstød, for målmand Jimmi Andersen er i bedring, og måske kan han endda spille på lørdag. Det håber cheftræner Jesper Houmark dog ikke bliver tilfældet.

- Hvis nu Emil Tellerup står rigtig godt igen, behøver vi ikke at risikere at sætte Jimmi Andersen på banen. Så når man ser det på den måde, håber jeg ikke, at Jimmi kommer på banen, siger Jesper Houmark.

Jimmi Andersen er ikke så klar, så cheftræneren kan melde ham helt skadesfri.

- Han træner med, men han har ikke trænet fuldt med endnu. Så det er stadig meget usikkert, om han overhovedet kan spille, men det går den rigtige vej, siger Jesper Houmark.

Han træner med, men han har ikke trænet fuldt med endnu. Så det er stadig meget usikkert, om han overhovedet kan spille.

Jesper Houmark, cheftræner for FHK

Annonce

To gode halvlege

I opgøret mod Aalborg, der blev spillet for en uge siden, stod Emil Tellerup alle 60 minutter med en redningsprocent på 31,25. Det var ikke nok til at vinde kampen, men det var nok til at holde den spændende helt til fem sekunder før tid, hvor Aalborg lukkede affæren med scoringen til slutresultatet 33-31.

- Vi havde inden den kamp savnet lidt, at Tellerup stod godt i to halvlege. Men det må man sige, at han gjorde der. Det var virkelig positivt, siger Jesper Houmark.

Kampen mod Århus ligner en nøglekamp, men Jesper Houmark mener ikke, at den hverken ødelægger eller skaber succes i resten af sæsonen.

- Selv hvis vi vinder, er der jo andre kampe der skal vindes, for at vi kan gå forbi Århus. Den ene kamp gør det ikke alene, siger Jesper Houmark.

Der resterer fem runder af grundspillet i ligaen. FHK mangler at møde Århus ude, Skanderborg hjemme, Sønderjyske ude, Lemvig-Thyborøn hjemme og TTH Holstebro ude.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce