Annonce
Fredericia HK

FHK-målmand står foran en længere pause

Jimmi Andersen må finde sig i en position på sidelinjen. Målmanden er ude i en måned med en skade. Arkivfoto: Mette Mørk
Fredericia HK må undvære målmand Jimmi Andersen i tre uger endnu. Han blev skadet dagen før kampen mod Nordsjælland, og den skade holder ham ude i en måned samlet set.
Annonce

Fredericia: Normalt er der to ben i Frederica HK's målmandskonstellation, men for øjeblikket er der kun et. Jimmi Andersen blev skadet dagen før kampen mod Nordsjælland, som blev spillet den 11. februar.

Diagnosen? Et riv i en lårmuskel.

- Vi forventer, at han er ude en måned fra han fik skaden. Så der går en tre uger endnu, før vi kan forvente at se ham tilbage, siger FHK's cheftræner Jesper Houmark.

Skader kommer aldrig belejligt, men for både for FHK og Jimmi Andersen faldt netop denne skade særdeles uheldigt. Målmanden stod en god kamp i lokalopgøret mod Kolding og var en af de helt store drivkræfter i den sejr. Håbet var, at han kunne bære formen med sig over i de næste kampe, men så opstod skaden.

Det betyder, at Emil Tellerup er den eneste førsteholdsmålmand i truppen.

- Det er bestemt ikke optimalt, og det er en træls situation. Men vi må jo leve med det, siger Jesper Houmark.

Klubmanden Nick Knudsen, der normalt spiller på andetholdet, er blevet kaldt ind som Jimmi Andersens erstatning og spillede både mod Nordsjælland og Hjørring i pokalen. Men han er af gode grunde ikke i liga-gear, og det er svært for ham at hamle op med de kanonkugler, der sendes hans vej i landets bedste række.

Det er bestemt ikke optimalt, og det er en træls situation. Men vi må jo leve med det.

Jesper Houmark, cheftræner for Fredericia HK

Annonce

Nøglekamp i Århus

Er opgør mod Aalborg venter på onsdag, og de forsvarende danske mestre er på en suveræn førsteplads i ligaen. Sæsonens første kamp mellem de to mandskaber blev tabt med 29-24, men Jimmi Andersen stod en god kamp i nederlagets skygge.

- Tellerup var slet ikke på banen i den kamp, så de kender ham ikke. Det kan være en fordel, siger Jesper Houmark med et skævt smil velvidende, at Emil Tellerup er kendt af de fleste i dansk håndbold.

- Når nu jeg skal undvære en nøglespiller, gør det ikke noget, at det er i en kamp mod Aalborg. Den kan vi ikke forvente at vinde lige meget hvor mange af vores spillere, der er klar, siger Jesper Houmark.

Han har i stedet fokus rettet mod kampen efter. Et opgør mod Århus, der spilles i Århus den 29. februar.

- Vinder vi den, kan vi ende med kun at være to point efter Århus samtidig med, at vi er bedre indbyrdes. Det kan potentielt give os to point med over til kvalifikationsspillet, siger Jesper Houmark.

Og er Jimmi Andersen klar til den kamp?

- Nej. Men det håber vi, at han er, lyder det tvetydigt fra cheftræneren.

Han melder resten af truppen klar til kamp mod Aalborg - medmindre der sker noget uventet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Fredericia

Her er de nyeste coronatal for Fredericia: Igen er kun få indbyggere konstateret smittet

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Fredericia

Gode råd til ældre og udsatte: Sådan undgår man ensomhed i en corona-tid

Annonce