Annonce
Fredericia HK

FHK siger farvel til en stregspiller og henter en norsk landsholdsspiller

Mathias Hedegaard stopper i Fredericia HK til sommer. Han nåede at spille et par sæsoner i klubben. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Mathias Hedegaard stopper i FHK til sommer efter to sæsoner i klubben. Han erstattes af den norske bagspiller Lasse Balstad, som var en del af bruttotruppen til VM.

Fredericia: Fredericia HK har efterhånden sit hold af stregspillere klar til den kommende sæson. Fredag har klubben således sagt farvel til Mathias Hedegaard, som nåede to sæsoner i klubben. I samme åndedrag henter klubben den norske venstreback Lasse Balstad.

Nordmanden har senest spillet i svenske Ystad i tre sæsoner - Ystad er nummer tre i den svenske liga.

- Med tilgangen af Lasse Balstad har vi fået en tovejsspiller med kompetencer i begge ender af banen. Lasse har meget store defensive kompetencer. Sammen med Rasmus Boysen og Rasmus Meyer kommer han til at styre forsvaret, og derudover har Lasse et godt blik for angrebsspillet, siger FHK-direktør Thomas Larsen i en pressemeddelelse.

Lasse Balstad var en del af den 35 mand store bruttotrup, som blev udtaget til VM i Egypten for Norge, uden at det dog blev til kampe ved slutrunden. Han har spillet en række B-landskampe og er også blevet udtaget til en EM-kvalifikationskamp, som skal spilles den 10. marts mod Hviderusland.

Han er 27 år gammel, 195 centimeter høj og vejer 93 kilo.

-  Jeg håber at kunne bidrage med mine styrker som forsvarsspiller og min duelstyrke i angrebet. Den danske liga er stærk, og jeg glæder mig til at blive matchet i den, siger Lasse Balstad.

Annonce

Farvel til Hedegaard

Hvor en kommer ind, går en anden ud. Stregspilleren Mathias Hedegaard kom til Fredericia fra Otterup for to år siden, men efter denne sæson er tiden i FHK slut.

- Mathias har ydet en stor indsats i sine to sæsoner i klubben, hvor han er gået forrest med fight og godt humør både til kamp og træning. Med trupsammensætningen til næste sæson er der desværre ikke blevet plads til Mathias, siger Thomas Renneberg-Larsen.

Mathias Hedegaard kommer i overskud i Fredericia HK, fordi klubben råder over både Rasmus Boysen, Rasmus Meyer og den kommende profil Nikolaj A. Nielsen på stregen.

- Jeg håber at få sagt ordentligt farvel. Det er en lille drøm at slutte af med tilskuere i thansen Arena efter et år med og uden tilskuere, siger Mathias Hedegaard.

FHK spiller sin næste kamp søndag, hvor Sønderjyske kommer til thansen Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce