Annonce
Sport

FHK slog til i sidste minut og vandt drama i Randers

Fredericia HK-træner Jesper Houmark sender 24. september spillerne i kamp igen, når det hjemme gælder mødet med Otterup. Arkivfoto

Randers: Fredericia HK hentede torsdag aften sæsonens anden sejr af to mulige.

I Randers vandt FHK med 34-32 over Randers HK efter en kamp, som fandt sin afgørelse i sidste minut. Da satte Kristian Stoklund to træffes og sørgede for favorit-sejren.

I kampens indledning var det hjemmeholdet, som tog teten. Randers HK kom hurtigt foran med 4-1 og 5-2, inden FHK'erne fandt fodfæste i opgøret. Det hul fik FHK'erne dog lukket og nåede med ved 5-5, og derefter fulgtes holdene, til der manglede cirka 10 minutter af første halvleg.

Da trak FHK fra og gik til pausen med en føring på 20-16. I slutfasen af første halvleg var det især bagspilleren Kristian Stoklund og venstrefløjen Marcus Rahbek, der bidrog med scoringer, og de sluttede begge første halvleg med fire mål.

Annonce

Spænding i de sidste minutter

Begyndelsen på anden halvleg lignede langt hen ad vejen kampens indledning.

Det var med Randers HK som klart skarpeste hold, og efter 12-13 minutter var FHK's pauseføring hentet. Randers HK bragte sig foran med 23-22, da målmanden Kevin Fisker scorede i et tomt FHK-mål, da FHK på grund af undertal trak målmanden ud og satte en ekstra markspiller på banen.

FHK'erne fik dog sat prop i, og der fulgte en længere periode, hvor holdene på det nærmeste vekslede mål, men det var hele tiden med Randers HK foran med en enkelt scoring eller to.

Med 10 minutter igen af opgøret nåede Fredericia HK dog helt op ved stillingen 28-28. Igen fulgtes holdene, og med et par minutter igen viste måltavlen 32-32.

Så slog FHK-topscorer Kristian Stoklund til med scoringen til 33-32, og da målmand Jimmi Andersen klarede et Randers-forsøg, afgjorde FHK'erne med 15 sekunder før tid, da Kristian Stoklund scorede på straffekast til slutfacit 34-32.

Kristian Stoklund endte med 10 mål, mens Rune Andersen scorede otte gange. Rasmus Ejlersen og Marcus Rahbek lavede begge fire mål. Fredericia HK's næste kamp er mandag 24. september hjemme i Thansen Arena, når det gælder mødet med fynske Otterup HK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce