Annonce
Fredericia HK

FHK tabte for første gang hjemme - der manglede lige det sidste

Jakob Mikkelsen og Fredericia HK led lørdag sæsonens første nederlag i egen hal efter en sejr og en uafgjort i de to tidligere kampe i Thansen Arena. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Fredericia HK’s ligahold tabte hjemme i Thansen Arena med 36-32 til Bjerringbro/Silkeborg Håndbold – sæsonens første nederlag i egen hal.
Annonce

Fredericia: Efter et glimrende sæsonudlæg i egen hule led Fredericia HK lørdag sæsonens første nederlag hjemme i Thansen Arena.

Bjerringbro/Silkeborg Håndbold (BSH) formåede det, som hverken lykkedes for GOG eller Ribe/Esbjerg. BSH kom fra Fredericia med en sejr, og den lød på 36-32.

En fair udgang på et opgør, der længe lå på vippen, men da kampen skulle afgøres, viste BSH, at der er forskel på et gennemrutineret liga-mandskab og en oprykker.

FHK’erne manglede den erfaring, folk som Michael V. Knudsen og Jesper Nøddesbo råder. Den erfaring der betyder, at chancerne på de afgørende tidspunkter udnyttes. På dét punkt mangler Fredericia HK lige det sidste, for i den afgørende fase blev der misbrugt for meget på en BSH-keeper, som næppe stod sit livs kamp.

Fredericia HK-BSH 32-36 (18-17)

Håndboldligaen, mænd

Mål for FHK: Jakob Mikkelsen 8, Rune Andersen 5, Kristian Stoklund Larsen 4, Rune Schrøder 4, Martin Bisgaard 3, Marcus Rahbek 3, Rasmus Ejlersen 1, Kasper Young Andersen 1, Jakob Frederiksen 1, Mathias Hedegaard 1 og Nikolaj Mehl 1.

Mål for BSH: Johan Hansen 6, August Pedersen 5, Nikolaj Øris Nielsen 5, Nikolaj Markussen 5, Mads K. Andersen 4, Jacob Lassen 3, Sebastian Skube 3, Jesper Nøddesbo 3, Michael V. Knudsen 2.

Udvisninger FHK: 3 (Jesper Lindgren, Mathias Hedegaard og Kasper Young Andersen).

Udvisninger BSH: 2 (Michael V. Knusen og Jacob Lassen).

Dommere:Michael Søegaard og Thomas K. Nielsen.

Tilskuertal: 2078.

Annonce

Gik til pause med føring

I kampens indledning byttede holdene nærmest mål. Efter en hæsblæsende indledning viste måltavlen efter blot otte minutters spil 6-6.

De to holds målmænd tog stort set ingenting, men det ændrede sig efter en halv snes minutters spil. Emil Tellerup i FHK-målet fik først fat, og det skaffede værterne en føring på 9-6, og føringen voksede senere i første halvleg til 17-12.

Så vågnede Kasper Larsen i gæsternes mål, og det virkede samtidig som om, at BSH-spillerne satte ind med et ekstra gear, og inden pausen nåede BSH næsten helt op.

FHK-mandskabet gik dog til pause foran med 18-17.

Annonce

BSH trak fra midtvejs

Pausen kom tilsyneladende på et godt tidspunkt for hjemmeholdet, der kom ud til anden halvleg med ny energi.

FHK byttede desuden på målmanden, og Jimmy Andersen fik en god indledning og snuppede blandt andet et straffeskast. Det skaffede FHK en føring på 20-17, men BSH fik skudt hul på Jimmy Andersen og kom hurtig tilbage i kampen. Cirka midtvejs i anden halvleg kom gæsterne foran for første gang siden opgørets aller første minutter, og de så sig ikke tilbage.

Føringen voksede til fire-fem stykker, og det afgjorde forestillingen, og kampen sluttede nærmest, som den begyndte - holdene byttede mål.

Fredericia HK’s chance for revanche kommer om en uges tid, lørdag 5. oktober. Der er igen tale om en tv-kampe, men denne gang spilles ude, da det gælder det første af sæsonens lokalopgør mod bundholdet KIF Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce