Annonce
Fredericia HK

FHK-topscorer: Det føles som et nederlag

Jakob Mikkelsen jagter en Lemvig-spiller i fredagens kamp. Han følte, at FHK tabte et point. Foto: Morten Stricker
Jakob Mikkelsen spillede endnu en god kamp, da FHK fik uafgjort med 25-25 i Lemvig. Han scorede seks gange men følte, at hane havde tabt.
Annonce

Lemvig: Jakob Mikkelsen havde svært ved at se noget flot i, at Fredericia HK fredag aften tog fra Lemvig med et point. Den store bagspiller, som i stigende grad udvikler sig til en stjerne for klubben, havde følelsen af nederlag hvilene på skuldrene, selvom opgøret endte 25-25.

- Hvordan kunnen vi smide de to point væk, sagde han gestikulerende, da han kom ud af omklædningsrummet.

- Med fire minutter igen følte vi, at vi havde dem helt nede i sækken, men alligevel fik vi ikke lukket den. Hvis du går ud i omklædningsrummet lige nu, vil du tro, at vi har tabt en kamp. Sådan er stemningen, sagde bagspilleren.

Han ærgrede sig over, at han ikke fik bolden i fri position, da FHK angreb helt til sidst. Rune Schrøder afsluttede selv og brændte.

- Jeg ærgrer mig over det. Og det samme, tror jeg, at Rune gør, når han ser den igen, sagde Jakob Mikkelsen.

Det blev en uskøn affære med udvisninger en masse og hårdt spillet håndbold, hvor der blev delt lussinger ud først og spurgt senere.

- Vi ved, at det er sådan en fredag aften i Lemvig. Men for at være helt ærlig, føler jeg de var pisse heldige. Vi spillede super godt i første halvleg, men alligevel stod der 11-10 på tavlen. Det var ikke til at fatte, sagde Jakob Mikkelsen.

Personligt er han inde i en god periode, men det havde han ikke meget til overs for efter kampen.

- Jeg er tilfreds. Mine trænere hjælper mig til at gøre mig bedre, men lige nu er jeg mest ærgerlig over, at vi ikke vandt, sagde han.

Og således blev følesen hos FHK-spillerne opsummeret i én sætning.

Hvis du går ud i omklædningsrummet lige nu, vil du tro, at vi har tabt en kamp. Sådan er stemningen.

Jakob Mikkelsen, FHK-back, efter kampen mod Lemvig

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce