Annonce
Fredericia HK

FHK-træner: Nu bliver pokalturneringen spændende

Jesper Houmark var naturligt nok utilfreds med FHK's første halvleg mod Hjørring. Men efter pausen blev det markant bedre. Arkivfoto: Mads Hansen
FHK vandt med 13 mål over 3. divisions-holdet fra Hjørring torsdag aften. Efter en dårlig halvleg, strammede FHK grebet. Nu venter 16. dels finalerne og et liga-hold, påpeger cheftræner Jesper Houmark.
Annonce

Hjørring: Fredericia HK vandt uden at få sved på panden og gik videre i pokalturneringen torsdag aften. Liga-klubben vandt med 33-20 over Hjørring fra 3. division, men begyndelsen på kampen blev ikke som ventet.

Efter 12 minutter var FHK bagud med 8-4.

- De kommer let til deres scoringer, og vi sjasker bolden væk. Forsvaret og målmanden får ikke ramt niveauet. Men så tager Tellerup sig sammen, begynder at redde boldene og tager også et par 100 procent chancer, og så er vi foran med en i pausen, siger cheftræner Jesper Houmark.

- I pausen talte vi om, at vi skulle ud til anden halvleg med et helt andet niveau og en anden indstilling. Og det kom vi så, fortæller Houmark.

Det tør siges, for FHK vandt kampen med 13 mål: 33-20.

Annonce

Nu er det spændende

Jesper Houmark brugte hele sin trup i kampen mod Hjørring, men profiler som Jesper Lindgren, Rasmus Jensen og Nikolaj Mehl var end ikke med i Hjørring. Til gengæld blev der så 45 minutters spilletid til en Marcus Rahbek, som ikke har spillet meget i sæsonen hidtil. Anders Sell spillede 35 minutter, og Nick Knudsen kom ind og stod på 67 procent i målet.

- Jeg tror, at alle mand spiller lige meget. Det var en kamp, hvor jeg tænker, at der ikke er så meget at skrive hjem om, konstaterer Jesper Houmark.

Nu er FHK at finde i 16. dels finalerne, og det betyder, at klubben trækker et liga-hold i næste runde, medmindre et af dem højst overrasende ryger ud til et lavere rangerende hold.

- Vi er seedet efter sidste sæson, hvor vi lå i 1. division. Så vi kommer til at trække et liga-hold på vores egen hjemmebane. Det er nu, pokalturneringen bliver spændende, siger Houmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Skrappe coronaregler omdirigerer ridestævne til Fredericia: - Vi lægger op til 'kom, rid, skrid'

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: 'Journalisterne er bare mikrofonholdere. De stiller jo ingen kritiske spørgsmål.'

Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce