Annonce
Fredericia HK

FHK-træner ryster ikke på hånden før GOG trods fejlspækket nederlag i seneste kamp: Så mange fejl laver vi ikke to kampe i træk

FHK-træner Jesper Houmark mener ikke, at der er grund til at vende op og ned på taktikken efter præstation langt under niveau i seneste kamp. I stedet skal holdet tilbage til de dyder, der indbragte fire point i de første to kampe, lyder det.

Fredericia: FHK leverede en præstation, der - især offensivt - var langt under vanlig standard i 22-26-nederlaget til Ribe-Esbjerg HH mandag aften.

Talrige fjumrefejl og boldsbesiddelser, der blev foræret væk på stribe, var det åbenlyse problem i en kamp, hvor FHK langt fra lignede slutspilsholdet, man stræber efter at blive, men kampen igennem haltede efter modstanderen.

Udgangspunktet er det samme. Hvorfor skulle vi ikke kunne tage kunne tage to point mod GOG? Hvis vi spiller op til vores sædvanlige niveau, kommer vi også til at udfordre dem.

Jesper Houmark, cheftræner for FHK

Lørdag hedder opgaven GOG på udebane i Gudme - den muligvis sværeste kamp hidtil i sæsonen.

Annonce

For cheftræner Jesper Houmark er seneste kamp allerede i historiebøgerne, og han frygter på ingen måde, at præstationen sidst har sat sig i truppen.

- Hvis det havde været holdbaseret, havde jeg måske været bekymret. Men det var individuelle fejl. Koncentrationsfejl, og flere end i de seneste tre kampe tilsammen. Det sker ikke to gange i træk, siger han.

Spændingsniveauet - måske rettere koncentrationen - blandt spillerne har dog været et samtaleemne under ugens træningspas.

- Vi var ikke i situationer, hvor det var det var modstanderen, der fremprovokerede det hos os, så spiller for spiller, har jeg da snakket med dem om, at der skal mere fokus til, siger Jesper Hourmark.

Kan udfordre GOG

Lørdagens modstander, GOG, ligger aktuelt nummer tre i ligaen og kan med en sejr gå forbi Skanderborg-Aarhus Håndbold og Aalborg Håndbold, der har spillet en kamp mindre.

Gudmehallerne er kendt som en notorisk svær udebane, og holdet fra Sydfyn, som vandt bronze sidste sæson, har med landsholdsstjernen Mathias Gidsel og masser af international erfaring i truppen kvalitet nok til at kunne dominere alle hold i ligaen på dagen.

Jesper Houmark har op til kampen haft fokus på det defensive mand-til-mand-spil.

- Alle ved, at de har masser af individuel kvalitet - lige fra Gidsel til Olsen, Pytlick og Lærke. Det bliver ikke én spiller, vi skal dæmme op for, men et spørgsmål om at være dygtige til at dæmme op for dem i duellerne, siger han og understreger, at man tager turen østpå for at hente point.

- Udgangspunktet er det samme. Hvorfor skulle vi ikke kunne tage kunne tage to point mod GOG? Hvis vi spiller op til vores sædvanlige niveau, kommer vi også til at udfordre dem, men det kræver selvfølgelig, at man er sikker i boldomgangen og foran mål, siger Jesper Houmark.

I sidste kamp sad reservekeeper Jens Fredgaard ude med en skade, og FHK-træneren oplyser, at det endnu er usikkert, om målvogteren kommer i kamp lørdag.

Fredericia HK tabte senest 22-26 til Ribe-Esbjerg HH i holdets hidtil dårligste offensive præstation i sæsonen. Cheftræner Jesper Houmark frygter dog ikke, at det kommer til at gentage sig, når holdet lørdag møder GOG på udebane. Foto: Michael Svenningsen


Annonce
Fredericia For abonnenter

Vodka slørede Claus' sande jeg i 28 år: Hver morgen vælger han et tørlagt liv til og misbruget fra

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Hun elsker at bo i bydelen, som nogen kalder 'rædselsfuld': - Det er et smukt sted

Fredericia For abonnenter

Faktatjek: Har skole og børnehave virkelig plads, hvis der flytter mange børnefamilier til Skærbæk?

Fredericia

Snup en politisk pindemad: Hvad vil du gøre med jobcentret?

Fredericia For abonnenter

Analyse: Derfor kan det blive vanskeligt at sælge ADP

Livsstil

Her er ikke plads til ukvemsord og truende adfærd: 3000 mødes til stor gaming-event

Erhverv For abonnenter

Grundfos-topchef er træt af at blive kaldt 'arvingen': - Jeg slider og slæber

Udland

Advokat: Drabssigtet dansk statsborger samarbejder med politi

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Fredericia

Axeltorv-butikker ærgrer sig over stenørken: Nystartet netcafé overvejer at flytte

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Danmark For abonnenter

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

Fredericia For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Fredericia: Hus i Østerby solgt for 5,7 millioner kroner

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

Annonce