Annonce
Fredericia HK

FHK-træner: Sejr og vi er fri af den direkte nedrykning

Kasper Young er tvivlsom deltager, når Fredericia tirsdag aften møder ligaens bundhold Nordsjælland. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Fredericia HK møder ude Nordsjælland i en kamp, som inden sæsonen lignede en nøglekamp, men nu er situationen langt mere positiv set fra et FHK-perspektiv.
Annonce

Fredericia: Tilbage i september så Jesper Houmark tirsdagens opgør i Helsingør som én af sæsonens absolutte nøglekampe.

Udekampen mod Nordsjælland lignede forlods én af de kampe, som ville definere Fredericia HK’s sæson, men i dag er situationen anderledes og langt mere positiv set fra et FHK-perspektiv.

To point mod rækkens nummer sjok er naturligvis særdeles velkomne, og ifølge FHK-træner Jesper Houmark sikrer de definitivt fredericianerne mod at ende på ligaens sidsteplads, som er den eneste af rækkens placeringer, der udløser direkte nedrykning.

Jesper Houmark er dog overbevist om, at selv et nederlag til Nordsjælland ikke for alvor bringer FHK-mandskabet i problemer i forhold til den direkte billet ned i 1. division:

- Et nederlag betyder, at vi skal finde to point i én af de andre kampe, og det er jeg helt sikker på, vi gør.

Fredericia HK ligger nummer 11 blandt ligaens 14 hold og har syv point ned til Nordsjælland på sidstepladsen, og begge hold mangler inden tirsdagens indbyrdes opgør syv kampe. Mellem dem ligger Kolding IF (10 point) og Lemvig/Thyborøn (otte point), og dermed kræves det, at også naboen mod syd og vestjyderne rammer formen, hvis de sammen med Nordsjælland skal forbi FHK-mandskabet.

Nordsjælland er ét af de hold, vi skal måle os med, og det skal vi også, selvom vi spiller på udebane.

Jesper Houmark, FHK-træner

Annonce

Kasper Young yderst tvivlsom

FHK-mandskabet tager til Helsingør med masser af selvtillid efter sejren i sidste uger over Kolding IF.

Nordsjællænderne tabte sin seneste kamp, men inden faldt to sejre - hjemme mod Lemvig/Thyborøn og ude mod Sønderjyske.

- Nordsjælland er ét af de hold, vi skal måle os med, og det skal vi også, selvom vi spiller på udebane, siger Jesper Houmark.

FHK er ligaens næstdårligste udehold med blot én sejr i ni forsøg, men til gengæld er Nordsjælland ligaens dårligste hjemmehold med én sejr i ni forsøg.

Fredericia HK tager til Sjælland med en trup, som sandsynligvis er uden Kasper Young. Kasper Young har i et par uger døjet med en mindre skade, og den kostede Kasper Youngs deltagelse i sidste uges lokalopgør mod Kolding IF.

Jesper Houmark vil ikke helt udelukke, at Kasper Young bliver kampklar, men han kalder chancen meget lille.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce