Annonce
Fredericia

FHK-træneren efter den første sejr: Vi var bedst i de afgørende situationer

Kristian Stoklund blev topscorer, da Fredericia HK vandt over TMS Ringsted og sikrede sig sæsonens første sejr. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Fredericia HK hentede mandag aften sæsonens første sejr - 31-30 ude over TMS Ringsted.
Annonce

Ringsted: I fjerde forsøg kom Fredericia HK på tavlen.

Mandag aften vandt FHK med 31-30 ude med TMS Ringsted og hentede dermed sæsonens første point.

De kom med hjem til Fredericia efter en tæt kamp, som FHK’erne dog havde nogenlunde under kontrol.

Med ét minut igen bragte Kristian Stoklund FHK foran med 31-29, da han udnyttede et straffekast, og selvom hjemmeholdet med et halvt minut tilbage svarede igen, kørte FHK’erne tiden af klokken i det, der viste sig som kampens sidste angreb.

- Vi var bedst i de afgørende situationer, og derfor vil jeg kalde sejren fortjent, siger Jesper Houmark, træner for Fredericia HK.

Og for Jesper Houmark har det ingen betydning, at det endte med en tæt afgørelse og en etmåls-sejr.

- Vi vandt, og det er dét, der tæller. Om vi vandt med syv mål eller med ét, er sådan set lige meget, siger FHK-træneren.

Han roser Kasper Young Andersen og Nicolai Nørager, der begge scorede syv gange, for gode præstationer imod TMS Ringsted.

Annonce

To ugers pause venter

Sejren kommer på et godt tidspunkt, da FHK nu står foran en kamppause på et par uger, og det sidste indtryk står som bekendt stærkest.

- Den havde været hård, hvis vi skulle gå et par uger uden point og vente på vores næste kamp, siger Jesper Houmark.

FHK’s næste kamp ligger mandag 28. september, når der er lokalopgør i Kolding. Oprindeligt stod FHK til et opgør tre dage tidligere mod TTH Holstebro, men den kamp er udsat, da den kolliderer med vestjydernes kamp i pokalturneringen.

FHK’s opgør i Ringsted var afslutningen på en travl periode med tre kampe på syv dage, og Jesper Houmark ser frem til, at der nu bliver mulighed for at træne.

- Når kampene lå så tæt, som de gjorde, handlede det kun om restitution og forberedelse til den næste. Nu får vi mulighed for at finpudse de ting, som måske ikke har fungeret helt som ønsket i de første kampe, siger han.

TMS Ringsted-Fredericia HK 30-31 (13-15)

Ligaen, mænd

Mål

TMS: Morten Hempel Jensen 6, Andreas Magaard 4, Mads Dudek 4, Martin Mauer Larsen 4, Laurits Leger 3, Anton Bramming 3, Anders Møller 2, Sebastian Reier Thor 1, Valdemar Gravesen 1, Frank Mikkelsen 1 og Lasse Hamann-Boeriths 1.

FHK: Kristian Stoklund 8, Kasper Young Andersen 7, Nicolaj Nørager 7, Mads Lenbroch 3, Rasmus Meyer 2, Martin Bisgaard 1, Mathias Hedegaard 1, Jesper Lindgren 1 og Anders Kragh Martinusen 1.

Udvisninger

TMS: 5 (Anders Møller 2, Mads Dudek 2 og Morten Hempel Jensen 1).

FHK: 5 (Kristoffer Jessen 1, Jakob Mikkelsen 1, Mathias Hedegaard 1, Rune Andersen 1 og Anders Kragh Martinusen 1)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Underkendt i klagenævn: Strid om skilte ved spisested har varet i tre år

Annonce