Annonce
Fredericia HK

FHK vandt drama i egen hule

Fredericia HK mødte fredag aften hjemme Århus Håndbold. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Fredericia HK vandt 31-29 over Århus Håndbold efter en afgørelse i de sidste sekunder.

Fredericia: Fredericia HK vandt fredag aften hjemme med 31-29 over Århus Håndbold efter pauseføring på 14-12.

Det skete efter en dramatisk afgørelse, og første i kampens absolut sidste sekunder faldt afgørelsen, da Kasper Young satte træfferen til 31-29.

Første halvleg var en tæt omgang, og på intet tidspunkt i løbet af kampens første halve time var afstanden mellem holdene flere end to mål.

Det var den blandt andet i begyndelsen, da Århus Håndbold hurtigt bragte sig foran med 2-0 og havde chancen for at komme på 3-0, men så misbrugte gæsterne et straffekast, og netop straffekastede viste sig som et stort problem for Århus Håndbold. Århusianerne forsøgte sig tre gang fra syvmeter-stregen, og det første forsøg snuppede Emil Tellerup, det andet blev kastet over, og det tredje reddede Jimmi Andersen.

I kampens indledning var Århus Håndbold i teten med små føringer, men FHK nåede helt op ved 10-10, og siden var det FHK-mandskabet så hele tiden lå med de små føringer.

Det momentum bevarede værterne til første halvlegs afslutning, da måltavlen efter den første halve time viste 14-12 i hjemmeholdets favør.

Annonce

Kasper Young slog til i sidste sekund

FHK-mandskabet kom stærkt ud til anden halvleg. Godt nok scorede Århus Håndbold halvlegens første mål, men FHK-mandskabet scorede efter efter tre på stribe, og så begyndte det pludselig at ligne noget.

De fine takter fortsatte, og det lykkedes at FHK at slå et hul på fem mål ved føringen 23-18 cirka midtvejs i anden halvleg.

Århus Håndbold kom lidt nærmere, da kampen gik ind i sine sidste 10 minutter. En overgang var føringen reduceret til et par stykker med Århus Håndbold i angreb, men Emil Tellerup trak en fin redning frem og satte en kontra i gang, som resulterede i en scoring fra Kasper Young. Den skabte lidt ro hos hjemmeholdet i en ellers hektisk afslutning.

Men Århus Håndbold svarede igen, og gæsterne spillede med om sejren til det sidste. Ved stillingen 30-29 med et minut igen havde Århus Håndbold bolden, og hjemmeholdets Jakob Mikkelsen tog en dum udvisning for brok, men FHK-mandskabet stjal bolden og kørte klokken næsten helt ned, inden Kasper Young med få sekunder tilbage på uret scorede kampens sidste mål til slutfacit 31-29.

Fredericia HK’s næste kamp er mandag 11. november, når det gælder udekampen mod Skanderborg. Der går yderligere en uge, inden der næste gang er håndbold i Thansen Arena. Det sker mandag 18. november, og ved den lejlighed er Sønderjyske modstanderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kolding Kommune vil dumpe 360.000 kubikmeter fjordbund ved Trelde Næs: Nej tak siger biolog, fiskere og nabokommune

Annonce