Annonce
Fredericia

FIC informerer motionister: Gæst i træningscenter har fået corona

En gæst i Fredericia Idrætscenter, der trænede i torsdags, har fået konstateret covid19. Vedkommende er ikke smittet i FIC. Arkivfoto: Søren Gylling
En motionist hos Fredericia Idrætscenter (FIC) har fået konstateret corona.

Fredericia: En gæst, der torsdag formiddag benyttede træningscenteret hos Fredericia Idrætscenter, er testet positiv for coronavirus.
Det meldte idrætscenteret ud på deres Facebook-side mandag eftermiddag.

Ifølge øverste leder af Idrætscenteret og Madsbyparken, Kasper Findahl, er der ingen grund til bekymring blandt centerets øvrige gæster.

- Den smittede gæst træner på et lukket hold, og vedkommende er selv i risikogruppen og har derfor udvist stor forsigtighed, siger Kasper Findahl, som understreger:

- Gæsten er ikke smittet ude hos os.


Gæsten er ikke smittet ude hos os.

Kasper Findahl, leder af Madsbyparken og Fredericia Idrætscenter


De øvrige motionister på det lukkede hold er orienterede, og de er gået i selvisolation, til de har fået en negativ test.

- Så vi ser ingen grund til bekymring for vores øvrige gæster, siger Kasper Findahl, som sammen med lederen af træningscenteret overvejede, om de skulle melde det ud eller ej.

De valgte at spille med åbne kort om situationen.

Hvis andre træningsgæster, der har været i centeret i torsdags, er i tvivl om, hvordan de bør forholde sig, anbefaler FIC, at de kontakter egen læge.

Træningscentret opfordrer til, at man husker at vise hensyn og omtanke, når man benytter træningsfaciliteterne. Og at man bliver hjemme, hvis man føler sig syg, sløj eller utilpas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce