Annonce
Alarm 112

Fik stjålet pung og mobil fra bænk: Politiet fandt tysk tyv

To patruljebiler var på hvert sit tidspunkt søndag ved at køre ind i andre bilister. Men skyldes var hos de bilister, der ikke overholdt deres vigepligt. Derudover opstøvede politiet også den tyske tyv, der stjal pung og mobil fra en bænk på Østerstrand. Arkivfoto: Michael Bager
Weekenden har budt på både tyveri, vigepligtsforseelser og en fartglad fredericianer. Endnu engang har politiet også været ude for at få borgere til at skrue ned for musikken.
Annonce

Fredericia: Natten til søndag sad en mand på en bænk på Østerstrand. Og da han et kort øjeblik kiggede væk, forsvandt hans mobiltelefon og pung fra bænken. Men ofret havde en idé om, hvem der kunne være tyven, så pågældende gav politiet et signalement, og det tog ikke ordensmagten lang tid, førend den havde fundet frem til en tysk person, der passede på ofrets beskrivelse.

- Vi visiterede ham og fandt ham i besiddelse af pungen og mobiltelefonen, der var blevet stjålet. Forurettede fik herefter sine effekter tilbage, fortæller Arno Rindal Petersen fra Sydøstjyllands Politi.

En 41-årig mand fra Hamborg er nu sigtet for tyveriet, der skete klokken 3.55.

Mandagens døgnrapport melder desuden om et indbrudsforsøg på Dalsgårdsvænget i Fredericia. Mellem onsdag klokken 16 og lørdag klokken 14 har ukendte gerningsmænd forsøgt at brække en ny terrassedør op til et rækkehus. Indbrudsforsøget er formentlig sket med en skruetrækker. Den har ifølge politiet efterladt mærker på døren.

Annonce

Patruljer undveg bilister

I løbet af weekenden har der desuden været et par lokale færdselssager. Fredag klokken 21.18 blev en 29-årig mand fra Fredericia målt med en al for høj hastighed på Taulov-motorvejen. Han blev målt til ikke at køre under 164 km/timen i en 110 km/timen-zone.

Lørdag klokken 18.43 blev en 19-årig mand fra Fredericia sigtet for at køre bil uden at have kørekort. Han blev stoppet i Oldenborggade.


Vi visiterede ham og fandt ham i besiddelse af pungen og mobiltelefonen, der var blevet stjålet.

Arno Rindal Petersen, Sydøstjyllands Politi


Søndag klokken 09.01 overtrådte en 41-årig kvinde sin ubetingede vigepligt, da hun kørte ud fra Korskærvej. Bilen, hun kørte ud foran, var en patruljebil, som måtte bremse ganske hårdt op, for ikke at køre ind i bilisten. Det er kvinden derfor nu blevet sigtet for.

Kun 48 minutter senere måtte en anden patruljebil foretage et skarpt sving til venstre for at undvige en bilist, der også havde problemer med at overholde sin vigepligt. Det skete på Møllebovænget i krydset ved Møllebo Allé. Det koster nu en 49-årig mand fra Fredericia en sigtelse for ikke at overholde sin vigepligt.

Sydøstjyllands Politi melder desuden om, at der i løbet af weekenden har været tre sager om musik til ulempe. Ingen af sagerne fra Fredericia har givet anledning til sigtelser eller bøder.

Annonce
Annonce
Fredericia

Spørgelystne fredericianere havde masser af input til byudvikling: Forslag om legeplads, byhaver, showrooms til webbutikker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Sådan er corona-tallet torsdag: Fredericia rykker ned ad liste

Fredericia

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Fredericia

Corona: Smittetal er stabilt på gymnasium - ét nyt tilfælde

Annonce