Annonce
Sport

Finnbogason færdig i Nørreskoven

Kjartan Finnbogason har spillet sin sidste kamp i VB-trøjen. Han nåede 45 og scorede 22 gange. Arkivfoto: Mette Mørk
VB sagde nej til salg af Wahid Fagir og Malte Amundsen, men klubben fik penge i kassen, da Rasmus Lauritsen skiftede fra svensk til kroatisk fodbold.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub siger farvel til sidste sæsons topscorer Kjartan Finnbogason.

Den 34-årige angribers aftale med Vejle Boldklub er ophævet. Det skete mandag aften, umiddelbart inden udgangen på sommerens transfervindue, og dermed står det Finnbogason frit for at finde sig en ny arbejdsgiver.

Ifølge Vejle Amts Folkeblads oplysninger brød forholdet mellem Kjartan Finnbogason og træner Constantin Gâlcă totalt sammen. Det skete, efter Finnbogason satte spørgsmålstegn ved, om det er Constantin Gâlcă eller den udenlandske del af fodboldklubbens ejerkreds, der udtager holdet.

Den slags finder Constantin Gâlcă sig ikke i, og der var ingen udsigt til, at Kjartan Finnbogason igen fandt vej til holdet eller overhovedet fik lov at træne med førsteholdstruppen.

Kjartan Finnbogson kom for cirka halvandet år siden til VB fra den ungarske klub Ferencvaros, og han nåede 45 kampe for VB og scorede 22 mål. I denne sæson blev det kun til spilletid i én af de fire første kampe, premieren mod AGF.

Annonce

VB sagde nej til AGF

Kjartan Finnbogason var den eneste spiller, som i transfervinduets slutfase sagde farvel til VB.

AGF var interesseret i Malte Amundsen, men interessen udmøntede sig ikke i et salg. Ifølge Malte Amundsens agent Mads Bach Lund kunne klubberne ikke blive enige om prisen. VB forlangte i omegnen af fem-seks millioner kroner, hvilket AGF tilsyneladende ikke ville betale.

Desuden indløb der også et tilbud på den unge angriber Wahid Fagir. Men VB takkede nej til tilbuddet, som ifølge Vejle Amts Folkeblads oplysninger kom fra en italiensk klub og løb på et sted mellem 10 og 20 millioner kroner.

Annonce

Millioner i VB-kassen

VB kom dog ikke helt tomhændet ud af transfervinduets sidste dage.

Der landede to-tre millioner kroner i klubkassen i forbindelse med, at Rasmus Lauritsen skiftede fra svenske Norrköping til den kroatiske klub Dinamo Zagreb. Salgsprisen løb på cirka 20 millioner svenske kroner, hvilket svarer til cirka 14 millioner danske kroner.

Da VB for cirka halvandet år siden solgte Rasmus Lauritsen til Norrköping, indgik der i salget en klausul, som betød, at VB skulle have en procentdel - i omegnen af 20 procent - af et eventuelt videresalg.Der var ingen udsigt til, at Kjartan Finnbogason igen fandt vej til holdet eller overhovedet fik lov at træne med førsteholdstruppen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce