Annonce
Jelling

Fire ud af de næste fem weekender: Etablerede kunstnere optræder i Byens Café

58-årige Søs Fenger debuterede i 1980 med bandet Sweet Intentions. I den kommende weekend gæster hun Byens Café som Søs Fenger Trio. PR-foto
Er du til livemusik i intime rammer, er der gode muligheder i Byens Café i Jelling den kommende tid.
Annonce

Jelling: Søs Fenger, Sonja Hald, The Blue Van og Thomas Buttenschøn.

Det er de fire navne, der optræder i Byens Café i fire ud af de kommende fem weekender. Fire etablerede kunstnere, som til sammen har omkring 80 års erfaring i musikbranchen.

Den mest rutinerede er Søs Fenger, og hun kommer allerede fredag 6. marts klokken 20. Hun tager et par musikere med, så det bliver en trio, der står på scenen i caféen.

- Triokoncerterne er som regel med kontrabas og diverse strengeinstrumenter. De musikere, jeg bruger, kender mine sange så godt, at de kan tilføre dem et ekstra lag og være med til at fortolke og improvisere. Vi oplever nærmest en elektrisk ladet stemning i salen, når vi optræder med dette format, man mærker samspillet mellem os på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde, fortæller Søs Fenger i presseomtalen af trio-formatet.

Frisuren er den samme, men musikstilen har ændret sig hos Thomas Buttenschøn, siden han blev kendt i 2006 for sangen "Fantastiske mandag". Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Aktuelle musikere

Næste kunstner på scenen er Sonja Hald, der spiller lørdag 14. marts klokken 20. Bandet har tidligere spillet i Byens Café og er lige nu aktuel med albummet Supertransformer.

Ugen efter kommer The Blue Van og spiller en ståkoncert (dog med få siddepladser). Det sker lørdag 21. marts klokken 20. Efter flere år uden nyt musik er bandmedlemmerne igen gået sammen om at spille koncerter og indspille ny musik. I løbet af 2020 vil bandets syvende udgivelse være på gaden.

Inden The Blue Van går på scenen er der opvarmning ved Girlcrush, der har en "fælles vision om at ændre på folks opfattelse af køn, kropsidealer og seksualitet gennem charme, stærke holdninger og pisse gode sange", som det beskrives i presseomtalen af gruppen.

Sidste koncert i denne omgang er med den dansk/zambiske singer-songwriter Thomas Buttenschøn. Han er for tiden aktuel med "Doin' My Drugs". Denne koncert afvikles fredag 3. april klokken 20.

Billetter til koncerterne kan købes i Byens Café eller på nettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Tak for kaffe: Ølbrygger åbner kafferisteri i Fredericia

Fredericia

23-årig kom alvorligt til skade på Østerstrand: Er fortsat i kritisk tilstand og skal opereres

Annonce