Annonce
Mærkedage

Firma om jubilar: En værdsat kollega og holdspiller

Susanne V. Christophersen. Pressefoto

Billund: Susanne V. Christophersen, Billund, fejrer sit 25-års jubilæum i Lego-koncernen fredag 5. juli.

Hun startede som pakkeoperatør på Højmarksvej og kom i 1999 til Rugmarken, hvor hun var operatør på de store pakkelinjer.

Da Rugmarken lukkede, kom Susanne V. Christophersen tilbage til pakkeriet på Højmarksvej, og hun deltog desuden i træning af tjekkiske operatører.

Hendes erfaring og flair for forbedringer gjorde, at hun i 2007 skiftede til en stilling som flow-operatør, hvor formålet var at få skabt balance og flow i pakkelinjerne.

I 2009 blev hun ansat som dekoreringstekniker i prøvetryk-afdelingen, og kort tid efter blev hun udvalgt som lokal job-træner og ansvarlig for udarbejdelse af dokumentation for hele prøvetryk-sektionen.

I forbindelse med lukningen af Højmarksvej blev Susanne V. Christophersen i 2014 ansat som prøvetryktekniker i afdelingen Processing Qualification, hvor hun på baggruind af sin indsigt og sit engagement stod for etablering af området og oplæring at kolleger i afdelingen.

Jubilaren beskrives som en værdsat kollega og holdspiller, der har ydet en stor indsats i forbindelse med standardisering, dokumentering og træning inden for dekoreringsprocessen.

"Hendes indsigt i dekoreringsteknik og hendes viden om, hvordan opgaver løses, samt hendes altid positive holdning til tingene og evne til at tage hånd om nye og komplekse aktiviteter med en positiv tilgang er alt sammen egenskaber, der sættes stor pris på", skriver Lego.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];