Annonce
Mærkedage

Firma om jubilar: Hun skaber stærk holdånd og relationer

Gitte Jakobsen. Pressefoto

Vejle/Billund: Gitte Jakobsen, Vejle, fejrer sit 25-års jubilæum i Lego-koncernen fredag 21. juni.

Hun blev ansat i Shows & Events i 1994 som projekt-supporter i modelgruppen og senere som projektleder og afdelingsleder for forretningsudvikling.

I disse roller var hun tovholder på opgaver, som handlede om kompetenceopbygning og organisationsudvikling, og herigennem fik hun interesse for organisatorisk læring og afsluttede i 2010 en kandidat i pædagogisk psykologi.

Hun fortsatte karrieren i HR-afdelingen med at opbygge læringscentre i de lande, hvor Lego-koncernen udvidede den globale organisation.

Opgaven var at udvikle et systematisk læringssystem og en lærende organisation, så medarbejdere på alle niveauer på tværs af kulturer og sprog udviklede samme høje kompetenceniveau, f.eks. i lande som Tjekkiet, Ungarn, Mexico og Kina.

De seneste tre år har Gitte Jakobsen arbejdet med ledelsesudvikling og forandringsledelse i Strategy & Transformation-teamet, hvor hun leder forandringer i de største transformationsprojekter på tværs af Lego-koncernen.

"Gitte er utrolig værdsat både som medarbejder og kollega. Hun skaber stærk holdånd og relationer blandt sine kolleger og går gerne forrest, når der skal ydes en ekstra indsats", skriver Lego om jubilaren, der også beskrives som en stor inspiration for alle i afdelingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Efter politisk pres: Nu inviterer kommunen til borgermøde om Dan Gødning

Kultur

Dodo & The Dodos i Eksercerhuset i 2020

Fredericia

Politikere ønsker borgermøde om Dan Gødning A/S-tankanlæg - hvad synes du?

Annonce