Annonce
Erhverv

Flammen brænder for Fredericia: Ny restaurant på vej

Restaurant Flammen er på vej til at åbne i Fredericia. PR-Foto
Den kendte kæde ønsker at slå sig ned i fæstningsbyen.

Fredericia: Restaurant Flammen har skudt en offensiv vækststrategi i gang. Og det kommer til at føre kæden til Fredericia, hvor den nu går på jagt efter egnede lokaler og vil åbne en restaurant i løbet af "de kommende år", som det formuleres i en pressemeddelelse.

Selvom konsekvenserne af corona-pandemien sætter spor i kædens nuværende 16 restauranter, indleder Restaurant Flammen nu en større offensiv med investeringer i flere nye restauranter landet over.


Vi tror, der er et stærkt potentiale for os.

Piet Klein, Flammen


- Vores undersøgelser viser, at der er plads til flere restauranter i Danmark. Vi har et gennemtænkt og klart koncept, vi kan drage nytte af i flere restauranter. Og selvom vi ikke kender en slutdato, så kommer der - heldigvis - også en tid efter corona, og her skal vi være parate til at trykke på speederen i vores udvikling. Vi vil gerne vise, at vi er her for at blive. Vi siger også, at Restaurant Flammen er et hyggeligt sted for alle, og skal vi leve op til det, så mener vi, at vi skal være repræsenteret flere steder. Derfor er vi nu i gang med at sondere terrænet efter gode lejemål i en række byer, hvor vi tror, der er et stærkt potentiale for os, siger direktør i Restaurant Flammen, Piet Klein, i pressemeddelelsen.

Nøglebyerne i vækststrategien er Silkeborg, Fredericia og Sønderborg i Jylland. Det drejer sig om Brønshøj/Husum, Søborg, Herlev, Helsingør, Køge, Holbæk og Slagelse på Sjælland. På Fyn kigger man mod Svendborg.

Første skridt kan Restaurant Flammen offentliggøre i dag med en aftale om en ny restaurant i Hillerød, der slår dørene op til efteråret. Samtidig er forhandlingerne om en restaurant i Holstebro fremskredne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Fredericia

Onsdagens coronatal: Hannerup sogn alarmerende tæt på nedlukning

Annonce