Annonce
Alarm 112

Flere bilister med narko i blodet – en blev snuppet to gange

Det var påvirkede bilister, der fyldte mandagens døgnrapport fra politiet. Arkivfoto: Fynske Medier
Annonce

Fredericia: En 22-årig mand fra Fredericia var ikke just heldig lørdag aften.

Klokken 17 blev han stoppet af en patrulje ved p-pladsen på Taulov Bygade. Her var han i besiddelse af værktøj, der skulle bruges til at gøre hash klar til at ryge. Derudover havde han på sig også 1,8 gram hash og 0,5 gram skunk.

Omkring to timer senere standsede politiet ham så igen – bare kørende i en bil. Nu er den 22-årige derfor sigtet for både kørsel påvirket af stoffer samt for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Lørdag klokken 02.09 blev en kvinde fra Fredericia stoppet i sin bil på Erritsø Bygade. Det viste sig, at hun både var påvirket af sprit og euforiserende stoffer. Kvinden er 31 år.

På Nyrupsvej blev en 42-årig mand fra Fredericia standset. Han var i besiddelse af 5,6 gram amfetamin, da han blev stoppet klokken 23.35 lørdag.

Natten til mandag klokken 01.44 var det så en 36-årig mand, der ikke er fra lokalområdet, der endte i politiets søgelys.

Han blev stoppet i Dalegade, og senere sigtet for besiddelse af stoffer. Han havde 2,5 gram hash på sig samt 0,23 gram kokain, fordelt i to poser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Aftrådt formand kritiserer Fredericia HK's ledelse: De vil ikke gøre det, man skal

Annonce