Annonce
112

Flere indbrud i kælderrum anmeldt: Værktøj stjålet fra to adresser

Arkivfoto: Palle Herløv.

Fredericia: To sager om indbrud i kælderrum er i løbet af de seneste dage meldt til politiet, oplyser politikommissær Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi.

En af anmeldelserne handler om et indbrud på 6. Julivej. Her er en rude til et kælderrum blevet knust i tidsrummet mellem klokken 02 og 07 torsdag, og der er stjålet værktøj.

Tyven fik også værktøj, der lå i to værktøjskasser, med sig, da der mellem 29. oktober og 7. november var indbrud i et kælderrum på Søndermarksvej. Her har tyven skaffet sig adgang ved at klippe en hængelås over.

Indbrud var der også i en lejlighed i Vendersgade mellem torsdag klokken 10 og 12. Her er der stjålet et kontantbeløb fra en pung, fortæller Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia HK

FHK var tæt på sensationen men faldt med ære mod Aalborg

Sport

navne

Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia HK

FHK-general: Aalborg kom for at få en dag på kontoret, men det fik de ikke

Annonce