Annonce
112

Flere indbrud og færdselsindsats præger weekendens døgnrapporter

Arkivfoto: Palle Herløv.

Fredericia: Fire indbrud og adskillige bøder for færdselsovertrædelser præger weekendens døgnrapporter om politiets arbejde i Fredericia Kommune.

På Thorsvej var der i sidste uge indbrud mellem mandag og fredag. Her blev et vindue brudt op - formentlig med et koben, og der blev stjålet parfume.

Fredag mellem klokken 16.55 og 22.30 kom en indbrudstyv kommet ind via et kældervindue i Jernbanegade. Der er stjålet smykker ved indbruddet.

I Kongensstræde har politiet registreret et indbrudsforsøg. Det skete klokken 3.47 tidligt lørdag. Hvorfor tidspunktet vides så præcist, og hvorfor indbrudstyven fortrød sit ærinde, har Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi dog ikke nogen information om.

En landejendom på Vejlbyvej havde søndag mellem klokken 10 og 17.30 også besøg af ukendte gerningsmænd. Fra adressen er der stjålet fem designerstole.

Desuden gennemførte politiet en færdselsindsats i fredags. Her blev der skrevet 20 sager på blandt andet Vejle Landevej, hvor en række bilister blev sigtet for eksempelvis vigepligtsforseelser og uhensigtsmæssig placering på vejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Seks Horsens-boksere i finalen ved JM

Læserbrev

I stedet for en ny bro skal der anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro

Læserbrev: Det er helt forkerte betragtninger, der ligger til grund, når der lægges op til en ny Ny Lillebæltsbro og dermed til yderligere at lægge beslag på naturværdier til fordel for gigantiske bro- og vejprojekter på bekostning af reel livskvalitet. Hvor bliver klimaudfordringerne af i denne debat? Der går desværre fortsat alt for megen monumentalisme og "se-mig-her-projekter" i politikerne: "Se JEG har været. De bygger et monument for mig". Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der i stedet sættes fokus på kvalitet frem for kvantitet - livskvalitet frem for vækst. Og det ud fra den simple betragtning, at det er vi nødt til, hvis menneskeheden skal overleve blot et par generationer endnu. "Det er", med Steen Hildebrandts ord (professor emeritus og adjungeret professor, red.), "ikke længere nok med en retningsændring. Det er nødvendigt med en total reorganisering af det samfund, den vestlige verden har indrettet sig på." Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der tænkes mere i mindre, simplere og nærværende projekter. Vi bliver nødt til at skære ned på vores forbrug, slagte den hellige ko "vækst", fjerne pseudoarbejde, nedsætte arbejdstiden og fordele arbejdet på alle ressourcekompetencer som et skridt i en ny retning og tankegang. Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der som led i en ny strategi i stedet for overvejelser om en ny broforbindelse anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro, vel vidende at den ikke væsentligt vil kunne aflaste fremtidens forventede trafikstigning. Det skal den heller ikke: Den trafikstigning skal vi helt undgå at skabe. Giv dig tid. Brug din cykel, gå, benyt toget og nyd samvær med nye mennesker og vær med til at højne fysisk og psykisk folkesundhed.

Annonce