Annonce
112

Flere indbrud og færdselsindsats præger weekendens døgnrapporter

Arkivfoto: Palle Herløv.
Annonce

Fredericia: Fire indbrud og adskillige bøder for færdselsovertrædelser præger weekendens døgnrapporter om politiets arbejde i Fredericia Kommune.

På Thorsvej var der i sidste uge indbrud mellem mandag og fredag. Her blev et vindue brudt op - formentlig med et koben, og der blev stjålet parfume.

Fredag mellem klokken 16.55 og 22.30 kom en indbrudstyv kommet ind via et kældervindue i Jernbanegade. Der er stjålet smykker ved indbruddet.

I Kongensstræde har politiet registreret et indbrudsforsøg. Det skete klokken 3.47 tidligt lørdag. Hvorfor tidspunktet vides så præcist, og hvorfor indbrudstyven fortrød sit ærinde, har Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi dog ikke nogen information om.

En landejendom på Vejlbyvej havde søndag mellem klokken 10 og 17.30 også besøg af ukendte gerningsmænd. Fra adressen er der stjålet fem designerstole.

Desuden gennemførte politiet en færdselsindsats i fredags. Her blev der skrevet 20 sager på blandt andet Vejle Landevej, hvor en række bilister blev sigtet for eksempelvis vigepligtsforseelser og uhensigtsmæssig placering på vejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Indbrud i ferietomt hus

Debat

Forbrugerne stemmer med gaflen

Annonce