x
Annonce
112

Flere knallertførere standset for ulovlig kørsel

Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: Torsdag morgen klokken 7.44 er der begået indbrud til et kontor på Vestre Ringvej. Her er der lavet hul i en væg ind til et mindre kontorlokale. Ifølge Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi er der endnu ikke overblik over, hvorvidt der er stjålet noget

To personer blev i løbet af onsdag sigtet for kørsel, mens de var påvirket af stoffer eller medicin. Klokken 16.40 blev en 35-årig mand fra Fredericia standset og sigtet i Sjællandsgade, og det samme var tilfældet, da politiet onsdag klokken 17.18 stoppede en 24-årig knallertkører fra Fredericia på Korskærvej.

På Vestre Ringvej blev en 48-årig mandlig knallertkører standset onsdag aften klokken 20.24. Han viste sig at være påvirket af alkohol over det tilladte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det er jo ikke coronaen, der er skyld i teatrets lukning, men en katastrofal dårlig bestyrelse og forblindede politikere i byrådet

Læserbrev: En god nyhed i dag (20. marts, red.): Musicalakademiet er ikke berørt af konkursen. Naturligvis skal der fremover være teater i Fredericia. Det ville der også have været i dag, hvis ikke man havde smidt om sig med de mange millioner samt med den hjælpepakke til kulturen, som regeringen har meddelt i dag. Det er jo ikke coronaen, der er skyld i teatrets lukning, men en katastrofal dårlig bestyrelse og forblindede politikere i byrådet, der ikke kunne få armene ned, når teatret og Søren Møllers navn blev nævnt. Hvis ikke Fredericia Kommune gennem årene havde givet et trecifret millionbeløb til teatret, ville lukningen være sket for mange år siden. For Søren Møller var kommunekassen en "tag selv-kasse". Der må være nogle, der har røde ører, og nu vasker man hænder i stor stil. Jeg har gennem flere år opfordret teatret til kun at blive i Fredericia samt spurgt til økonomien vedrørende deres ophold i København, men aldrig fået svar. Men vi skal videre, vi må igen have et teater op at stå i Fredericia. Det skylder vi byens forretningsliv samt de mange unge talenter, der har været tilknyttet teatret. Vi har rammerne i det eksisterende. Drømmen om et kulturhus med teater ligger langt ud i fremtiden, men det er godt at have en drøm. Det bliver svært at finde en ny teaterchef med samme kaliber som Søren Møller, men han skulle have læst H.C. Andersens eventyr "Konen med æggene".

Fredericia For abonnenter

Søren Møller taler ud: Teaterchef håbede med opsigelse at redde sin drøm

Kultur For abonnenter

København var et dyrt bekendtskab: To forestillinger slog bunden ud af teatret

Annonce