Annonce
Håndbold

Flere lokale hold er stadig med i håndboldens pokalturnering

FHK er fortsat med i pokalturneringen og spiller kamp i sjette runde torsdag aften i Hjørring. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Fredericia HK og Vejle Håndbold Klub spiller begge pokalkamp torsdag aften. En række andre lokale hold er også med i turneringens femte runde, men de spiller først senere.
Annonce

Pokalturneringen: Det bør blive let for Fredericia HK's ligamænd at gå videre i pokalturneringen torsdag aften. Klubben drager til Hjørring for at spille mod Hjørring Håndbold, som lige nu befinder sig på andenpladsen i 3. divisions pulje 1.

Det er en kærkommen lejlighed for cheftræner Jesper Houmark til at se nogle af reserverne i aktion, for selvom han sparer alle sine bedste spillere, vil klubben med sikkerhed vinde stensikkert og avancere til sjette runde.

Da FHK er det højst placerede mandskab af de to, er klubben dømt til at spille på udebane. Sådan er reglerne i pokalturneringen.

Lokale hold i pokaltuneringen

Femte runde mænd:

13. februar klokken 18:30: Hjørring-Fredericia HK

18. februar klokken 20.00: Give-HC Midtjylland

25. februar klokken 20.15: Vestbjerg-Odder

Femte runde kvinder:

13. februar klokken 20.00: Vejle Håndbold Klub-Silkeborg VOEL

27. februar klokken 20.45: Mejlby-Haverslev-Ejstrup Hærvejen

28. februar klokken 19.30: Nøvling-Horsens

Annonce

Vejle i menneskehænder

Knap så let bliver det for Vejle Håndbold Klub, som spiller på hjemmebane torsdag aften mod Silkeborg-Voel fra kvindernes ligae. Godt nok bliver det sjovt for 2. divisions-klubben at tage imod et ligahold, men man må forvente, at holdet modtager en ordentlig øretæve og ryger ud af pokalturneringen.

Vejle HK er på femtepladsen i sin pulje i 2. division, mens Silkeborg-VOEL indtager samme position i ligaen - to rækker over Vejle. Det siger sig selv, at det bliver en stor mundfuld.

Annonce

Andre kampe

Der er også andre hold i aktion i pokalturneringen, men de spiller alle sammen kampe senere.

På kvindesiden skal Ejstrup-Hærvejen fra 2. division på udebanetur til Mejlby-Haverslev fra jyllandsserien, mens ligaholdet fra Horsens skal på en overkommelig opgave hos 3. divisionsholdet Nøvling. De to kampe spilles dog først den 27. og 28. februar.

På herresiden tager Give fra 2. division imod HC Midtjylland fra 1. division, mens Odders 1. divisions-hold skal en tur til Vestbjerg fra 3. division. De to kampe spilles henholdsvis den 18. og 25. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Skrappe coronaregler omdirigerer ridestævne til Fredericia: - Vi lægger op til 'kom, rid, skrid'

Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce