Annonce
Middelfart

Flere skilte på vej: Brorenovering i Ejby sender bilister ud på omkørsel

Banedanmark oplyser, at der er mere skiltning på vej i forbindelse med arbejdet på Banebroen i Ejby. Der bliver blandt andet sat omkørselsskilte op. Foto: Jan Bonde
Fra den 2. juli og en måned frem er Banebroen i Ejby spærret for biltrafik, mens en omfattende renovering står på.

Ejby: "Broarbejde" står der på de gule skilte på hver side af Banebroen i Ejby. Siden mandag 2. juli har broen været lukket for al biltrafik, og sådan fortsætter det til og med den 2. august.

Og netop skiltningen har været forvirrende for flere af byens beboere, som ikke mener, at "Broarbejde" nødvendigvis indikerer, at broen faktisk er spærret.

Derfor sætter Banedanmark i samarbejde med Middelfart Kommune nu flere skilte op i løbet af de nærmeste dage, som også viser, hvordan man finder omkørselsvejen. Det fortæller sektionschef i Banedanmark Gitte Weitze Christensen.

Annonce
Banebroen i Ejby er spærret for biltrafik frem til den 2. august. Foto: Jan Bonde

Hul ned til betonen

Årsagen til brospærringen er, at dens belægning skal skiftes, og betonen under den skal repareres.

- Vi ville allerhelst have den åben, men fordi den er så smal, bliver vi nødt til at lukke den for biltrafik, mens vi arbejder, forklarer Gitte Weitze Christensen.

Lige nu er man i gang med at fræse den gamle belægning af, så man kan komme ned til betonen.

- Dem der bruger broen har længe vidst, at der var hul ned til betonen, som er forsøgt lappet med asfalt flere gange, siger sektionschefen.

Banedanmarks renovering af broen sker i samarbejde med Middelfart Kommune, idet Banedanmark ejer selve broen, mens kommunen ejer en andel i selve belægningen. Banedanmark oplyser, at betonreparationen og udskiftningen af kunststofbelægningen på broen koster omkring 350.000 kroner.

Renoveringsarbejdet foregår i dagtimerne, og broen er i renoveringsperioden fortsat åben for cyklister og gående.

Udover den ekstra skiltning, oplyser Banedanmark, at der også bliver delt information ud til alle broens naboer i en radius af omkring 300 meter. Information, som gerne skulle være landet i naboernes e-boks på nuværende tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Kultur

Jonah Blacksmith kommer til Fredericia

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];