Annonce
112

Flere Vejle-virksomheder ramt af indbrud på få dage

Arkivfoto: Michael Bager

Vejle: Fra tirsdag til torsdag morgen har politiet modtaget flere anmeldelse om indbrud i virksomheder og en lægekonsultation i Vejle.

Mellem tirsdag aften og onsdag morgen er det frisøren i Bredballe Center, som har fået en hoveddør brudt op formentlig ved hjælp af et koben.

Der har tilsyneladende kun været færden omkring kasseapparatet.

- Gerningsmanden har taget skuffen med vekselmønter. Det var et meget lille beløb, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

En virksomhed på Jens Grøns Vej har også haft indbrud. Det er sket mellem onsdag klokken 19 og torsdag morgen klokken 07.

Vinduet til virksomhedens frokoststue er blevet brudt op, hvorefter tyven er kommet ind. Der er ikke umiddelbart stjålet noget, lyder det fra politiet.

Annonce

Lampe og tablets

Et lægehus i Vissingsgade havde indbrud onsdag klokken 23.25, hvor en alarm gik.

Det skete, da et vindue til konsultationen var blevet brudt op.

- Konsultationen fremstod ikke gennemrodet, men der var stjålet en designstanderlampe, siger vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

Endelig blev hoveddøren til en virksomhed på Tysklandsvej brudt op torsdag morgen klokken 03.01.

Alarmen gik, men inden en vægter nåede frem, havde tyven været i skabene på et kontor og havde taget tre tablets med sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Folk på sociale medier ængstelige over barbering af volden: Men eksperter er helt rolige på dyrenes vegne

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce