Annonce
Trekantområdet

Flot modtagelse og god start på Aftensang

Butik-112 havde første åbningsdag efter flytningen til Aftensang 26. oktober 2019, og Birthe Hansen nyder nu at være på den nye adresse. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Birthe Hansen er med Butik-112 er kommet godt fra start med flytningen fra Vestergade til Aftensang.
Annonce

Egtved: Lørdag 26. oktober kunne Birthe Hansen åbne døren til Butik-112 på en helt ny adresse. Butikken er nemlig flyttet fra Vestergade til Aftensang, hvor modtagelsen ifølge hende har været meget positiv.

- Det har bestemt ikke skortet på kunder. Og på den første dag blev jeg helt overvældet af de mange mennesker, der kom med fine gaver og ønskede mig tillykke, siger en glad og taknemmelig Birthe Hansen.

I Butik-112 er der nærmest ikke det, man ikke kan finde, når man taler om brugskunst, materialer til kreative sjæle og alt til den perfekte festudsmykning. Og i denne tid krydres det hele med juleartikler lige fra Maileg-nisser til julelys og servietter. Den første halvdel er allerede fremme på hylder og borde, og den næste del er på vej til at blive stillet frem.

I butikkens papirafdeling har Birthe Hansen også fået plads til et langbord. Her er det planen, at hun blandt andet vil holde åbne kurser i for eksempel kortfremstilling, quilling og scrapbooking.

Annonce
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fredericia For abonnenter

FHK's liga-ambitioner fik første prioritet da FIC skulle bygges om - bredden måtte vente

Annonce