Annonce
Indland

Flügger køber østeuropæisk selskab for trecifret millionbeløb

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
For 208 millioner kroner køber Flügger stor bid af malerkoncern med aktiviteter i seks lande.
Annonce

Malerkoncernen Flügger køber en stor bid af malerkoncernen Eskaro, der har aktiviteter i seks lande - særligt i Østeuropa.

Det oplyser Flügger i en pressemeddelelse.

Flügger betaler 208 millioner kroner for at købe 70 procent af Eskaro. De sidste 30 procent vil blive beholdt af stifter og administrerende direktør for Eskaro Igor Chumakov.

Eskaro har 1100 ansatte. Koncernen har aktiviteter i Finland, Rusland, Hviderusland, Ukraine, Estland, Letland og Litauen.

Eskaro har en årlig omsætning på 420 millioner kroner. Flügger har selv en omsætning på den gode side af to milliarder kroner om året.

- Eskaro er en yderst interessant virksomhed, der opererer på vækstmarkeder. Eskaro har gennem årene skabt en solid platform i Østeuropa, hvor vi tror på, at der er potentiale for fortsat profitabel vækst, siger administrerende direktør Jimmi Mortensen om opkøbet.

Opkøbet skal godkendes af konkurrencemyndigheder, men ventes at være på plads i starten af 2021.

Det er det andet store opkøb i Østeuropa fra Flügger inden for det seneste år. Sidste år købte koncernen en stor bid af den polske malerkoncern Unicell.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce