Annonce
Rejser

Flyselskab dækker udgifter til covid-19-behandling

Flyselskaber verden over hungrer efter passagerer, og Emirates satser på, at flere vil flyve, hvis de ikke risikerer at lide økonomisk tab i forbindelse med covid-19-smitte under en rejse. Foto: Julian Herzog/Wikimedia Commons
Annonce

Luftfartsselskabet Emirates har som det første i verden valgt at dække alle passagerers medicinske omkostninger ved behandling af covid-19, ligesom de kan få udbetalt et dagligt beløb, hvis de skal i karantæne efter en flyvetur med selskabet. For passagererne er der ingen udgifter forbundet med tilbuddet, som gælder, hvis man bliver smittet senest 31 dage efter første flyvning med selskabet. Man kan altså godt rejse videre fra første destination og stadig være dækket.

Emirates dækker medicinske udgifter til covid-19-behandling for op til 150.000 euro (cirka 1.120.000 kroner) og udbetaler 100 euro (cirka 750 kroner) pr. dag i op til 14 dage, hvis man skal i karantæne efter rejsen.

Kunderne behøver ikke at registrere sig eller udfylde en formular før rejsen. Det er tilstrækkeligt at kontakte en hotline, hvis man får brug for hjælp, oplyser selskabets danske kommunikationsbureau.

Emirates har fire ugentlige afgange fra København. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce