Annonce
Trekantområdet

Flytning af US & Veterantræf var en god beslutning

Arrangørgruppen bag US & Veterantræf Give, der i 2019 fandt nye græsgange hos Palle Møller på Thyregodvej 53. Og det med succes. Privatfoto
I 2019 rykkede US & Veterantræf Give teltpælene op på Dyrskuepladsen og flyttede nordpå til Thyregodvej 53 for at få mere læ, mere plads og toiletforhold. Det viste sig at være en god beslutning.

Thyregod: I forbindelse med den nye sæson valgte US & Veterantræf Give i 2019 at søge nye græsgange efter at have huseret på dyrskuepladsen siden april 2016.

En oplagt placering i Solhjulets skygge med stor synlighed lige ud til Diagonalvejen, men grundet manglende læ på blæsende aftener og ikke mindst grundet manglende toiletforhold, flyttede US & Veterantræf Give længere nordpå i hyggelige omgivelser på Thyregodvej 53 tæt ved Hastrup Mølle.

Her stillede Palle Møller sin faciliteter til rådighed for træffet, og det gav både mere plads til såvel udstillernes som gæsternes biler, gode toiletforhold, mulighed for at trække ind i den hyggelige ombyggede stald og få sig en kop kaffe, hvis vejrforholdene ikke var helt optimale.

Hans Jørn Bank, der har været en af de faste tovholdere på veteranbiltræffet siden starten i 2016, var som resten af arrangørgruppen spændt på, hvordan flytningen fra Dyrskuepladsen til Thyregodvej ville blive modtaget, men enhver tvivl er i følge Hans Jørn Bank blevet gjort godt og grundigt til skamme.

- Vi har selvfølgelig været spændte på, om hvad der ville ske når vi flyttede fra dyrskuepladsen i Give til Thyregodvej 53. Og efter et år kan vi med glæde konstatere, at det har været en stor succes. Vi er ovenud tilfreds med skiftet, da der altid var koldt og blæsende på den gamle plads. Vi fornemmer også, at der er stor tilfredshed at spore hos alle de fremmødte, da man nu kan komme indendørs, hvis vejret er lidt træls, og dertil kommer, at der nu også er gode toiletforhold, fortæller Hans Jørgen Bank.

Han kan også konstatere, at klubben i det forgangne år fået over 100 nye medlemmer i vores Facebook-gruppe, hvilket er yderst tilfredsstillende.

- Der har hele sommeren igennem været pænt fremmøde, og vi ser frem til den nye sæson 2020. For øvrigt er vi ofte blevet spurgt, om det kun er for US biler, men det kan jeg blankt afvise. Alle med et veterankøretøj er velkomne, om det er en bil, motorcykel, knallert eller lignende så er de alle velkomne på pladsen, når der holdes træf, siger Hans Jørn Bank.

Hen over sæsonen var der fin opbakning til tirsdagstræffene - og der var god plads til både biler og gæster. Privatfoto
Hans Jørn Bank fra arrangørgruppen kan fortælle, at US & Veterantæf Give fik lidt over 100 nye medlemmer i deres Facebookgruppe i 2019. Privatfoto
Forholdene på Thyregodvej 5 er rigtig fine med gode toiletforhold og en ombygget stald, man kan trække ind i, hvoi vejret driller lidt. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Politiet til stede i Korskærparken: Større indsats efter meldinger om hærværk og uønsket ophold i kældre

Annonce