Annonce
Fredericia

Fodklinik er til salg: Har været lukket siden jul

Der er mulighed for at overtage Fredericia Fodklinik på Nymarksvej. Foto: Allan Fledelius

Fredericia: For øjeblikket annonceres der efter en ny ejer til Fredericia Fodklinik på Nymarksvej 2.

Klinikken har været lukket siden jul, oplyser Allan Fledelius til Fredericia Dagblad. Allan Fledelius er af skifteretten udnævnt til bobestyrer, efter at klinikkens tidligere ejer, Karina Charlotte Nordahn, døde 19. december.

Nu annonceres der via skilte i klinikken om, at lokalerne kan udlejes, og at der også er mulighed for at overtage klinikken med inventar og kundekartotek. Fredericia Fodklinik holder til i lejede lokaler.

- Vi håber, at klinikken kan køre videre. Det er en veldrevet klinik med et godt kundegrundlag, og tre har allerede vist interesse for at overtage den, siger Allan Fledelius.

Der har været fodklinik på adressen i mange år, også inden Fredericia Fodklinik rykkede ind i lokalerne i 2011.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Ved du noget?: Uønsket vaskebjørn kørt ned ved afkørsel 59

Annonce