Annonce
Trekantområdet

Folk vil ikke kun på stranden: En af de bedste somre for Bridgewalking

Bridgewalking Lillebælt har en af sine bedste somre. Arkivfoto:Yilmaz Polat

Sommeren 2018 ser ud til at blive en af de bedste for Bridgewalking Lillebælt. Men ikke nødvendigvis på grund af vejret.

Lillebælt: Den lokale turistattraktion på Den Gamle Lillebæltsbro - Bridgewalking Lillebælt - mærker et stigende antal bookinger.

Fra 1. maj til 15. juli i år har bridgewalking således haft 21.391 gæster over broen. Det er 32 procent mere end samme periode sidste år - og hele 42 procent flere end i 2016.

- Det tegner til at blive en forrygende sæson. Når vi allerede nu kan se, at vi ligger langt over de forgående år, og man ved, at vi stadig står over for nogle af vores travleste uger - 29, 30, 31 er typisk nogle uger, hvor vi har rigtig travlt, siger Lone Skjoldaa, der er chef for Bridgewalking Lillebælt.

- Helt frem til september begynder der at være godt fyldt op, for lige så snart alle feriegæsterne skal tilbage på job, så kommer der rigtig mange firmaer, der skal på virksomhedsture, konferencer og have lidt teambuilding i området. Så vores september plejer også at være rigtig god. Så vi tror på, at vi slår alle rekorder i år, tilføjer hun.

Annonce
Bridgewalking Lillebælt har en af sine bedste somre. Arkivfoto

Årsager til vækst

Lone Skjoldaa er overbevist om, at det er en stor kundetilfredshed og et godt omdømme kombineret med markedsføring, der er skyld i væksten.

- Selvfølgelig har det gode vejr også noget at sige. Men vi kan også se, at det på de meget varme dage måske mere er stranden, der tiltrækker end en tur på broen. Og sidste år, hvor det bare pissede ned hele tiden, havde vi også rigtig store dage alligevel og vækstede i forhold til året forinden. Så vi er faktisk ikke så vejrafhængige. Folk kommer jo langsvejs fra og har ofte booket mange dage i forvejen, hvor de ikke har kunnet forudsige vejret, og så siger de ikke bare pludselig, at de ikke vil op. Sådan er det ikke, forklarer bridgewalking-chefen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Håndværkerformand sætter spørgsmålstegn i mørklægningssag: Millioner kunne måske have været sparet

112

En lang indsats er slut: 24 brandfolk har nedkæmpet brand i lagerhal og båd

Kultur For abonnenter

Skuespillere ser lys forude for teaterfremtid: Vi tror på et nyt Fredericia Teater

112

Røgudvikling følges nøje efter brand på Bundgårdsvej: - Ikke anledning til evakuering

Annonce