Annonce
Fredericia

Fond støtter liv i Fredericia efter sommerferien - 50.000 kroner ekstra til gavebeviser

Mogens Ussing (t.h.) ved siden af Palle Viuff er henholdsvis bestyrelsesmedlem og formand i den tre mand store bestyrelse for Tove Bjørnhauges Fond. De overrakte en check på 50.000 kroner til borgmester Jaob Bjerregaard, som sammen med direktør for Business Fredericia Kristian Bendix Drejer er klar til at sende penge videre, så de udløser meromsætning i byens butikker, restauranter og cafeer. Foto: Nana Hanghøj
Tove Bjørnshauges Fond lagde 50.000 kroner oven i de penge, som allerede er givet fra virksomheder til at få gang i handelslivet efter coronakrisen. Beløbet skal bruges til en ny omgang konkurrencer om gavebeviser - vouchers - efter ferien.
Annonce

Fredericia: At støtte samfundsnyttige formål ligger som en del af fundatsen i Tove Bjørnshauges Fond, og derfor var det lige til højrebenet for bestyrelsen at skyde 50.000 kroner ind i at støtte det lokale handelsliv.

- Fonden støtter oftest almennyttige formål, men også formål der er med til at understøtte byens liv, og det passer det lige ind i, siger bestyrelsesformand Palle Viuff og medlem af bestyrelsen Mogens Ussing.

Derfor var det en hurtig sag for bestyrelsen at beslutte at donere 50.000 kroner til Business Fredericia, som står for at koordinere indsatsen med gavebeviser - vouchers- til byens handelsliv og udlodning via konkurrencer og andre tiltag.


Fonden støtter oftest almennyttige formål, men også formål, der er med til at understøtte byens liv, og det passer det her lige ind i.

Bestyrelsesformand Palle Viuff og medlem af bestyrelsen Mogens Ussing.


Annonce

Fast i momentum

Palle Viuf og Mogens Ussing var klar med en gylden check til borgmester Jacob Bjerregaard (S) onsdag middag. Med Landsoldaten og en glad direktør for Business Fredericia som vidner blev der lagt yderligere 50.000 kroner ind i den pulje, som skal sikre mere forbrug i butikkerne.

- Det er rigtig fint, at vi kan holde fast i det momentum, vi har, også efter sommerferien. Der er kommet godt gang i handelslivet, restauranter og cafeer, og jeres bidrag er med til at sikre, at vi kan fortsætte med at bakke op om det. Det er vi rigtig taknemmelige over, sagde Jacob Bjerregaard.

Hvornår de 50.000 kroner skal sættes i spil, besluttes efter sommerferien, men tanken er at fortsætte med voucher-ordningen.

- De tilbagemeldinger, vi får, tyder på, at det virker. Voucherne er med til at sikre meromsætning, fordi kunderne rent faktisk køber mere, så det er rigtig godt, siger Kristian Bendix Drejer.

Tove Bjørnshauges Fond yder blandt andet støtte til samfundsnyttige formål, der har relevans for Fredericia Dagblads læserkreds.

Annonce
Annonce
Fredericia

Ny hjertestarter i Kanalbyen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

For langt til Kolding: DF vil have testcenter til Fredericia

Fredericia

Efter badeulykke på Østerstrand: Badegæster siger ja tak til mere skiltning

Alarm 112 For abonnenter

Beboer i chok efter natligt knivoverfald på Devantiersvej: Falske betjente stak kvinde

Annonce