x
Annonce
112

Ford ramte Skoda på meget våd E20: Bil endte i autoværn

Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: En mørkeblå Ford Mondeo kom ud i akvaplaning på den særdeles våde motorvej E20 ved Taulov søndag klokken 12.30.

Vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi oplyser, at bilen kørte 110 km i timen og gled fra én vognbane over i en anden og ramte en sølvgrå Skoda Fabia, som derefter roterede om sig selv og endte i autoværnet. Til alt held kom ingen noget til, men der skete selvsagt materiel skade. Motorvejen kunne passeres. Uheldet skete i retning mod Fyn. I Ford'en sad en 47-årig mand fra Hillerød, mens Skodaen blev ført af 54-årig mand fra København SV.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Midt i en corona-krise: Isolation kan være fatal for mange

Læserbrev: Coronavirus er farlig på mange måder. Det er den blandt andet, fordi den er med til isolere borgere med psykiske problemer. For at mindske risikoen for spredning af corona bliver mange af borgerne bedt om at opholde sig inden døre. Det påvirker dem, og risikoen for angst, tankemylder og rastløshed er nærliggende. Det er især unge borgere med psykiske problemer, de er usikre og bliver nemt ladt i stikken. Alle vores kræfter går til corona i øjeblikket. Jeg har derfor spurgt kommunaldirektøren om, hvad gør vi for, at den gruppe af sårbare unge ikke bliver glemt og hvilke tiltag, der sat i værk. Er der for eksempel iværksat en løbende vurdering? Følger vi op telefonisk? Der er mange spørgsmål, der trænger sig på i tider som disse. Som byrådsmedlem kan jeg ikke vide alt, det erkender jeg, men jeg kan gøre et forsøg på, at finde ud af det. Noget af det værste, der kan ske, er, at borgere - unge som ældre - med psykiske problemer bliver glemt. For borgere med psykiske problemer, der bliver glemt, kan det være lige så farlig som coronavirus, hvis de ikke får den rette behandling. Behandling og støtte er lige så vigtig for en psykisk ramt borger som kemo for en kræftpatient.

Fredericia

Rolig genåbning af genbrugsplads: Bommen gik op - trailerne blev tømt

Annonce