Annonce
Middelfart

Foredrag: Husbyttere fortæller om Hawaii-rejse

Birthe og Jens Olsson har været vidt omkring i verden og har brugt boligbyt som måden at se nye steder af verden på. Det fortæller de om i Onsdagsklubben i Føns. Privatfoto
Annonce

Nordvestfyn: Man kan opleve verden på mange måder. En af måderne er boligbytte, hvilket vil sige, at man slet og ret lader andre bo i sin bolig, mens man selv bor i deres.

Fønsparret Birthe Rolf Olsson og Jens Roger Hansen har igennem årene haft 10 forskellige boligbyttere og på denne måde oplevet både Hawaii, New Zealand, Australien og Færøerne samt spændende områder af Tyskland, Frankrig og Sverige. Selv på Bornholm har de byttes bolig, og her i december 2019 kom de tilbage fra deres anden Australien-tur, hvor de denne gang havde tre ugers boligbytte på Tasmanien. Her til juni kommer så parret fra Tasmanien og bosætter sig i Birthe og Jens' hjem.

Oplevelserne omkring det at bytte bolig og hvordan man gør – dog med fokus på deres allerførste boligbytte, som gik til Hawaii, der med alle sine kratere og vulkanudbrud er andet end hvide sandstrande og bastskørter er, hvad Føns-parret vil fortælle om i onsdagskluben onsdag 22. januar.

Foredraget, som naturligvis er krydret med inspirerende billeder, varer i to timer med start klokken 14.30 og kan opleves i konfirmandstuen, Ronæsbrovej 18, Føns.

Man betaler 30 kroner for foredraget, som er inklusiv kaffe og brød.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Mand på Østerstrand truede med at stikke folk med kniv: Sigtet for trusler på livet

Annonce