Annonce
Trekantområdet

Foredrag i Fredericia: Kan man spise sig rask?

Sundhedsekspert Pia Norup holder foredrag i Fredericia. Pr-foto
Sundhedsekspert Pia Norup kommer til Fredericia og holder foredrag om mad og sundhed.

Fredericia: Mød læge, sundhedsrådgiver, tv-vært og forfatter Pia Norup, når hun holder sit foredrag "”Kan man spise sig rask?" i Fredericia torsdag 13. juni kl. 17-19.30.

Pia Norup har de seneste ti år arbejdet med såkaldt livsstilsmedicin både som forebyggelse og behandling af symptomer og sygdom. De seneste to år har hun været medvært på TV2s programserie ”Kan man spise sig rask?”. Hun har desuden udgivet bogen "Kronisk Sund - Lægens 3-trinsplan mod autoimmune sygdomme", som er en bog om den sunde livsstil, særligt henvendt til den voksende gruppe mennesker med autoimmune sygdomme.

Til dagligt laver Pia Norup helbredsundersøgelser, konsultationer og sundhedsforløb for både enkeltpersoner, grupper og virksomheder. I foredraget vil spørgsmål som "Hvad er sygdom, og hvad er sundhed?" og "hvordan holder man sig kronisk sund?" blive taget op.

Lev længe

Der er i dag utallige bud på, hvad sund livsstil er, der er mange kostretninger og nærmest trosretninger indenfor ernæring. Skal man være veganer, eller er det bedre med palæo og stenalderkost for at få nok protein? Eller hvad med LCHF (Low Carb High Fat)? Middelalderkost?

Pia Norup giver i foredraget sit bud på den kost og livsstil, der beskytter den enkelte bedst muligt mod sygdom og hvad der skal til, så man kan leve længe og holde sig sund og rask både fysisk og mentalt.

Foredraget, der er arrangeret i samarbejde med Lone Jakobsen fra yo-ma.dk, finder sted i Kongensgade 26 a, Fredericia.

Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Annonce