Annonce
Fredericia

Forening donerer træer til Fredericia Vold

Jens Døssing (bagerst) og næstformand i byrådets Kultur- og Idrætsudvalg Christian Jørgensen (V) fik hjælp af to børn fra museet til at plante nogle af de første donerede egetræer på Holstens Bastion, hvor den ryddede Voss-grund kan skimtes i baggrunden. Foto: Fredericia Kommune
Træer for omkring 30.000 kroner er en gave til Fredericias voldanlæg.

Fredericia: Organisationen Plan Et Træ har doneret 11 egetræer til Fredericias voldanlæg.

I nogen tid er der arbejdet med at fælde og fjerne gamle og syge træer fra volden. Og nu er arbejdet også i gang med at plante nye træer - af flere forskellige slags.

Hovedparten af de nye træer finansieres gennem kommunen, men Plant Et Træ vil også gerne bidrage.

- Vi er meget glade for, at Fredericia Kommune vil tage imod Plant et Træs donation. Fredericia Vold blev til efter befaling fra Kong Frederik den 3. i 1650, og vi er stolte over – igennem træer - at være med som en lille del i at gøre Fredericia Vold mere attraktiv for besøgende. Gerne børn med læring for øje, siger Jens Døssing i en pressemeddelelse.

Han er landsformand for Plant et Træ.


Vi er stolte over at være med som en lille del i at gøre Fredericia Vold mere attraktiv for besøgende.

Jens Døssing, Plant Et Træ


I hele det store træ-projekt plantes omkring 80 nye træer på volden, herunder 15 stilk-eg. 11 af disse 15 er doneret fra Plant Et Træ.

- Jeg er glad for, at volden er blevet beriget med 11 nye egetræer takket være Plant et Træ. Egetræet er et smukt og gammelt, dansk træ, og det skal selvfølgelig have en plads på volden, siger Christian Jørgensen (V), næstformand i Kultur- og Idrætsudvalget i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce