Annonce
Fredericia

Fornemt skulderklap: Fredericias Esportsklub nomineret til årets klub

Peter Bech ser det som et kæmpe skulderklap, at Fredericia Esportsklub efter blot få måneders virke er blevet nomineret som årets klub i Danish Gaming Award. Arkivfoto: Søren Alwan
Efter blot tre månederes eksistens er Fredericia Esportsklub blevet nomineret til årets klub til den kommende udgave af Danish Gaming Awards.
Annonce

Fredericia: En yderst stolt formand for Fredericia Esportsklub Peter Bech glæder sig over, at klubben er blevet nomineret til årets Esportsklub. Nomineringen sker i forbindelse med det årlige event Danish Gaming Award - en slags pendant til Danish Music Award.

- Jeg er da mega stolt. Det er et kæmpe skulderklap til en så ung klub som vores. Vi har kun været i gang i tre måneder, og så er vi allerede nomineret til titlen. Det er fantastisk, siger Peter Bech.

Han ved ikke, hvem der har indstillet klubben til at blive nomineret, men han ved, at klubben er i konkurrence med klubber, der har adskillige år på bagen.

- Så det er et stort bare at blive nomineret. Det er selvfølgelig langtfra sikkert, at vi tager prisen, siger Peter Bech.

Vi har kun været i gang i tre måneder, og så er vi allerede nomineret til titlen. Det er fantastisk.

Formand for Fredericia Esportsklub Peter Bech

Annonce

Afgøres af brugere og jury

Vinderne af kategorierne blive fundet som en kombination af brugerafstemning på forskellige hjemmesider samt en afstemning fra en fagjury.

Fagjuryen består af otte personer med en bred baggrund inden for traditionelle medier, sociale medier og det blomstrerende e-sportsmiljø.

- Så vi har det nok svært i forhold til klubber, som har mange flere medlemmer og følgere end os. Men vi må håbe, at der er nogle, som vil gå ind at afgive stemmer på os, men det kan blive svært, siger Peter Bech.

Klubben har haft et flot start fra den blev etableret efter sommerferien til nu. Gamerne mødes på Bülows Kaserne, hvor kommunen har stillet lokaler til rådighed.

Hvordan klubben klarer sig i konkurrencen afsløres den 5. december i Odense Kongrescenter, hvor der i dagene efter afvikles Esl Pro Leaque Season 10-finale. Kongrescentret dannede også sidste år ramme om arrangementet, hvor det danske Astralis-hold vandt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Corona-tal torsdag: 16 nye bekræftede tilfælde

Annonce