Annonce
Kultur

Forslag efterlyses: hotel & Konferencecenter vil gerne støtte lokale projekter

Administrerende direktør hos Vingsted Hotel og Konferencenter hører gerne fra ildsjæle eller foreninger, der har spændende projekter i støbeskeen, som måske kunne være interessant for konferencecentret at støtte økonomisk i 2021. Arkivfoto: PR

Vingsted: Vingsted Hotel & Konferencecenter har gennem flere år haft tradition for økonomisk at støtte forskellige projekter i området ved og omkring Vingsted. Blandt andet gav centret for to år siden 250.000 kroner til den nye svømmehal i Egtved, sidste år fik spejderne i Skibet 100.000 kroner, og i år har jernaldermiljøet i Vingsted fået 100.000 kroner til anlæggelse af en legeplads.

- Vi har de senere år valgt at støtte ét projekt med et større beløb i stedet for at støtte mange projekter med små beløb. Ved at give et større beløb til ét projekt, kan vi hjælpe et projekt rigtig godt i gang, siger Mette Ravn, administrerende direktør hos Vingsted Hotel & Konferencecenter.

Også i 2021 regner hotel og konferencecentret med at give penge til et lokalt projekt.

- Hvis der er nogle, der arbejder på andre gode projekter i 2021, så hører vi meget gerne om det, siger Mette Ravn.

Kravene til projekter er blandt andet, at det skal være projekter i eller omkring Vingsted, og det skal være projekter, der inviterer til aktivitet, sport eller udeliv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fare for nyt skred på volden

Erhverv

USO åbner pop-up outlet i Vendersgade: Vi har fået gode tilbud fra leverandører

Fredericia

Frisør håber på biler i Vendersgade: Kunder parkerer for langt væk i dag

Annonce