Annonce
Kultur

Forude venter den sjoveste aften i Børkops historie

Lars Hjortshøj er blandt de optrædende ved Comedy Aften i Gauerslundhallen. Pressefoto
Comedy Aften er et nyt tiltag, som Børkop Event Group byder på. Den sjove aften finder sted på vinterens næstsidste dag.
Annonce

Gauerslund: Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Kasper Gross og The Powls.

De får til opgave at få de gode grin frem, når der 28. februar bydes på en nyhed i 7080 området. Comedy Aften.

- Det er min klare overbevisning, at det bliver den sjoveste aften, som nogensinde har fundet sted i 7080-området, siger Jens Hansen, der er formand for Børkop Event Group.

Det er Børkop Event Group, der arrangerer den morsomme aften, og det bliver en aften med spidsning først, så stand up og sluttelig dans. Det hele krydret med gode pauser mellem grinene.

- Det skal være plads til, at man kan få sig nogle hyggelige snakke ved bordene, forklarer Jens Hansen.

Men først og fremmest er det gode grin, som satses på.

- Lars Hjortshøj og Thomas Warberg tilhører superligaen af standup-komikere, mens Kasper Gross er en skarp upcoming fyr. Han er blandt andet kendt fra den skæve tv-serie Minkavlerne. The Powls er et danseband, men det er godt nok ikke et normalt danseband. Det er garant for både dans og grin, siger Jens Hansen.

Sådan bestilles billetter

Hvis du er interesseret i at købe billetter, så send en mail til Lea Mangor: leamangorbeg@gmail.com eller til Jens Hansen: jensformand@mail.dk

Skriv i mailen: Fulde navn, tlf. nr. og antal billetter. Herefter vil du blive kontaktet.

Prisen er 425 kroner per billet.

Annonce

Forandring skulle til

Det er første gang, at Børkop Event Group byder på en festlig aften. Om fredagen.

Den traditionsrige bierfest finder altid sted på en lørdag i efteråret, og så har der været en forårsfest. Ligeledes om lørdagen. De seneste forårsfester har været med enten westerntema eller legendernes fest.

- Men vi føler, at der er en brug for en forandring med forårsfesterne. Bierfesterne om efteråret rører vi bestemt ikke ved, men vi trænger til noget nyt om foråret, så bestyrelsen satte sig ned og grublede over, hvad det så skulle være. Og det blev en Comedy Aften, hvor man i bund og grund bare skal spise godt, grine og danse. Mon ikke det er et koncept, alle bryder sig om, siger Jens Hansen og griner bredt.

Annonce

Først til mølle

Der vil være knap 800 billetter til salg, og salget er gået i gang. Hvis man overvejer at give en billet i julegave, så vent dog ikke med at købe til dagen før, for så er det ganske givet for sent.

- Man skal ikke vente for længe, for det er først til mølle-princippet. Og der er allerede rigtigt godt gang i salget. Folk har taget idéen til sig, og det er vi selvfølgelig kun glade for, nævner Jens Hansen.

Der er Comedy Aften fredag 28. februar, og det er faktisk ikke vinterens sidste dag ifølge kalenderen, det er den næstsidste dag. Det er nemlig skudår næste år. Og i Gauerslundhallen skydes med skarp humor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce