Annonce
Fredericia

Forventer snarlig åbning: Derfor rykker Intersport tilbage til Fredericia

Det er endnu uvist, hvornår Intersport Outlet præcist åbner på Vejlevej, men planen er, at det sker inden jul, oplyser sportkædens salgsdirektør. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Den præcise åbningsdato er endnu ikke på plads. Det er butikschefen til gengæld i den kommende sportsoutlet, der får seks-otte ansatte. Selv udtrykker salgsdirektør i kæden glæde over at komme tilbage til Fredericia, da det længe har været et ønske.

Fredericia: I knap et årti har Fredericia været uden en Intersport-butik, efter kæden forlod lokalerne i Danmarksgade 9, hvor Sport24 i dag er placeret.

Snart kommer sportskæden tilbage til Fredericia, når Intersport Outlet åbner på Vejlevej og bliver en del af bygningskomplekset som også tæller Jysk, Thansen og Elgiganten.

Den præcise åbningsdag kender salgsdirektør hos Intersport, Thomas Just Rasmussen, endnu ikke, men der kommer ikke til at gå lang tid, førend butikken kan begynde at indrette sig på de 750 kvadratmeter, den får til rådighed.

Annonce

- Vi kom med i projektet hen over sommeren, så derfor kan lejemålet ikke nå at blive færdig samtidig med de andre butikker. Målet - og det vi arbejder imod - er, at vi åbner inden jul, forklarer salgsdirektøren.

Indtil videre er det kun Elgiganten, Thansen og Jysk, der figurerer på skiltene foran den store bygning. Der er dog plads til, at Intersport Outlet få en plads nederst. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Han nævner, at Fredericia har været i kikkerten hos Intersport i mange år, efter man valgte at lukke i midtbyen.

- Så da vi blev kontaktet om at blive en del af projektet, var vi hurtige om at slå til. Vi synes, placeringen og parkeringsforholdene er glimrende i forhold til vores ønsker, samtidig med at vi ser Fredericia som en god og sund handelsby, siger Thomas Just Rasmussen.

Samme udvalg

Butikkens udvalg bliver overordnet som enhver anden Intersport-butik, hvor man kan finde tøj, sko og udstyr til en række motionsformer og idrætter fra alle de kendte mærker.

- Den eneste forskel er, at vi ikke har de nyeste sæsonvarer, men at det derimod er varer fra tidligere sæsoner til en nedsat pris. Derudover byder vi også på en række standardvarer såsom fitnessudstyr, strømper og lignende til samme priser som i alle vores butikker, pointerer Thomas Just Rasmussen.

Han nævner samtidig, at der er samme mulighed for at bytte såvel varer købt i andre af kædens outletbutikker som i de almindelige Intersport-butikker. Derudover kan varer, der er købt på Intersports hjemmeside, også hentes eller byttes i butikken.

Annonce

Lokal butikschef fundet

Samlet set skal der ansættes seks-otte medarbejdere i butikken. Tallet inkluderer både fuldtids- og deltidsstillinger, og rekrutteringen er i gang, oplyser Thomas Just Rasmussen, der samtidig oplyser, at stillingen som butikschef er på plads.

- Vi vægter det højt, at butikschefen kender det lokale handels- og foreningsliv, så derfor har vi ansat en lokal person, men af respekt for den tidligere arbejdsgiver må vi afvente med at fortælle, hvem det bliver, siger kædens salgsdirektør.

Vi vægter det højt, at butikschefen kender det lokale handels- og foreningsliv, så derfor har vi ansat en lokal person.

Thomas Just Rasmussen, salgsdirektør hos Intersport

Går alt efter planen, kan Intersport rykke ind og indrette sig i de nye lokaler i løbet af november. Kæden vil derfor melde ud, når en nærmere åbningsdato ligger klar.

29. oktober slår Jysk og Thansen dørene op til de to første butikker i bygningen, mens Elgiganten åbner senere i november.

Annonce
Kultur For abonnenter

Anmeldelse: Sannes sang var - desværre - så svag, slidt, sølle, at det gjorde ondt at opleve

Danmark

Lørdagens coronatal: 402 indlagte med corona - og 427 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Endelig en vigtig ændring på stor travl parkeringsplads

Fredericia For abonnenter

Motorvejsstøjen eksploderer: - Jeg ville hellere have en vindmølle i min baghave

Fredericia

Fantasien når nye højder: Fredericia skal da have sit eget Eiffeltårn

Alarm 112

22-årig kaldte politiet for 'fucking svin': Det skulle han aldrig have gjort

Avisen Danmark ved Ukraines grænse til Moldova: Her splitter spørgsmålet om Rusland

Fredericia

Fredericia lider stort tab af turister: Nu skal Businessman Brown og Familien Fjeld vindes tilbage

Fredericia For abonnenter

Far krævede millionerstatning efter overfald, men fik 2900 kroner: Datters sidste håb om retfærdighed forsvandt

Ingen vil væk fra lokal virksomhed i vækst: - Medarbejderne skal have en fantastisk dag, så skal indtjeningen nok følge efter

Erhverv

Klagenævn underkender Fredericia Kommune trods klager fra naboer: Landmand skal ikke undersøge gyllelugt

Det halter med udredning af astmapatienter: I fire år troede Janne, at hun havde astma, men medicinen hjalp aldrig

Alarm 112

Udlændinge forsøgte at begå indbrud: Blev stoppet af hundepatrulje

Navne For abonnenter

Løbe- og madglad byrådspolitikers bedste råd: Vær modig og nysgerrig

Kultur

Hans blev kaldt for nazi-unge: - Det gør ondt på en lille dreng

Annonce