Annonce
Fredericia

Fra bunden af Lillebælt og ind i klasselokalet

Mandag den 26. oktober klokken 10.15 vil der være mulighed for at se med på en undervisningstime fra bunden af Lillebælt. Foto: PR-foto
Annonce

Fredericia: Mandag den 26. oktober vil Naturpark Lillebælt præsentere en Danmarksnyhed.

For første gang vil Naturpark Lillebælt lave undervisning på bunden af Lillebælt med en live-udsendelse ind i klasselokaler i Fredericia og Middelfarts folkeskoler.

Under projektet ’Bælt i Balance’, lancerer Naturpark Lillebælt et pilotprojekt med undervisning ved hjælp af live-streamning. Projektet går ud på, at der vil være en dykker på bunden af Lillebælt med lys, lyd og kamera. Denne dykker vil snakke med en naturvejleder fra Naturparken som befinder sig i vandkanten, ved Kongebrogaarden ved Middelfart. Naturvejlederen og dykkeren vil fortælle og undervise alle de, som ser med på de levende billeder, og besvare direkte spørgsmål stillet online fra klasselokalerne, oplyser naturvejleder Annette Weiss.

Sammen med dykkeren, vil naturvejlederen fortælle om Lillebælts unikke undervandsfauna, biodiversitet og historier. Alle som kigger med, vil blive inviteret med på en 30 min. tur under overfladen og komme helt tæt på livet på bunden af Lillebælt.

Liveudsendelsen vil blive sendt fra havnen ved Kongebrogaarden ved Middelfart og streames ud på Naturpark Lillebælts Facebook side. Alle kan se med online fra klokken 10.15 og en time frem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Tyve har kig på dyrt elværktøj

Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce