Annonce
112

Fra døgnrapporten: Hund sad fast ved voldgrav

Arkivfoto

Fredericia: Lidt før klokken 8 tirsdag morgen var der melding om røg på Østerstrand. Trekantbrand rykkede ud med en brandsprøjte og fik styr på situationen.

- Der var gået ild i en stamme ved siden af en bålplads, efter at den formentlig har ligget og ulmet, oplyser indsatsleder Ulrik Strehle.

Mandag ved 17-tiden var der bekymring hos en hundeejer, og det førte til et opkald til Trekantbrand. En hund sidder fast i voldgraven ved Vesterdalsvej, lød meldingen - men da brandfolkene nåede frem, var hunden heldigvis fri igen.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen?

Læserbrev: Ingen har sagt, at skovejerne i Trelde Skov ikke har passet på deres skov og natur; skoven er endda blevet kanoniseret. Ved en fredning påhviler det Fredericia Kommune at være plejemyndighed og tilsynsførende. Det er muligt, at skovejerne efter en fredning efter det forslag, der er sendt til Fredningsnævnet, stadig har lov at færdes med en sav i dele af skoven, men dér skal de største træer være urørte, have lov at brede sig, skygge, være urørte efter fald, og på sigt vil det dominere skoven. Med det for skovbrug værste scenarie vil det tage incitamentet for at drive skoven med 100 pct. indleven og interesse. Der er ingen til at betale for den tid, man bruger på at pleje en uproduktiv skov. Danmarks Naturfredningsforening stiller heller ikke med frivillige til at passe alt det, de så gerne vil passe på. Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen? Når Fredericia Kommune ikke har råd til at skifte rørene i et springvand, var det så ikke bedre at lade skoven blive passet som hidtil. Det, kan man være lidt mere sikker på, virker. Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur!

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce