Annonce
Fredericia

Fra på lørdag genoptager Madsby Legepark aktiviteter - åbner yderligere 6. juni

Fra 6. juni bliver det igen muligt at tage en sejltur i Madsby Legepark, og allerede på lørdag genåbner en række af aktiviterne. Arkivfoto: Mette Mørk
Madsby Legepark har de seneste måneder været lukket som følge af coronapandemien, men fra på lørdag genåbner en række af de faste aktiviteter.
Annonce

Fredericia: Fra lørdag genoptages en række af de faste aktiviteter i Madsby Legepark.

Det betyder, at gæster i parken fra lørdag til og med mandag igen kan benytte informationen, minigolfbanen, kiosken og toiletter. Også Den Historiske Miniby, fuglevolieren og kaninhuset er tilgængelige.

- Vejrudsigten siger masser af sol og sommer, en perfekt start for genåbningen, skriver Madsby Legepark i et opslag på Facebook.

I opslaget understreger legeparken, at de nødvendige forholdsregler bliver taget, så det sikres, at alle retningslinjer bliver overholdt. I både butikker og bygninger vil der eksempelvis være adgang for maksimalt 10 personer ad gangen, og der vil være tydelige afstandsmarkeringer og separate ind- og udgange.

Fra 6. juni bliver der åbnet yderligere. Det gælder blandt andet bådudlejning, mooncars og grill. Planen er også, at Madsbytoget fra 6. juni igen skal køre i weekender samt på alle hverdage sommeren over fra 22. juni.

- Vi glæder os rigtig meget til at tage imod jer. Husk at passe på jer selv og hinanden, hold afstand og brug jeres sunde fornuft, så alle får en god oplevelse, skriver Madsby Legepark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce