Annonce
Fredericia

Fra skrå brædder til lige hylder: To nye bøger om Fredericia Teater

Netop udkommet er hele to bøger om Fredericia Teater. Teaterchef Søren Møller signerede fredag bøger i byens boghandlere. Foto: Peter Leth-Larsen

Teaterchef Søren Møller signerede udgivelserne i to forskellige boghandlere fredag. Forlag peger på, at bøgerne er forskellige.

Annonce

Fredericia: Hele to bøger om Fredericia Teater. I handlen samme dag. Udgivet af samme forlag.

De kom på gaden fredag og beskæftiger sig med Fredericia Teater og teatrets succes med egne og internationale musicaler - om Seebach, om Shu-bi-dua og opsætninger af Disneys globale bestsellere.

I forbindelse med kulturnatten og by night åbent i Fredericia signerede teaterchef, Søren Møller, dem. Først i Bog & idé og derefter i Billunds Boghandel.

Annonce

Derfor to bøger

"Hvis man ikke sigter, kan man heller ikke ramme - historien om Søren Møller og Fredericia Teaters umulige succes" er skrevet af bestyrelsesmedlem i teatret og PR-mand, Christian Have, og af Mikkel Elbech.

"Det er forestillingen, der er stjernen" er fra journalist Helle Brobergs hånd.

PR og Digital Promotion Manager, Sophia Ohrbeck, People's Press, oplyser, at det er bevidst med en dobbeltudgivelse:

- For de to bøger er forskellige. Helle Brobergs er en coffeetablebook med mange billeder og den store historie om teatret. Den anden bog af Christian Have og Mikkel Elbech er mere om baggrunden for Fredericia Teaters omstilling fra egnsteater til musical.

Annonce

Musicalens dna

- Have og Elbechs bog er om kulturpolitik, om min historie og rejsen mod et musicalteater, forklarer Søren Møller:

- Et bud på, hvad musical, ledelse, Fredericia Teaters potentiale og fremtid er. Et bud på musicalens dna. Helle Brobergs har også mig som hovedfortæller, men handler i høj grad om Fredericias Teaters historie 200 år tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce