Annonce
Børkop

Fredagsfamilien samler sig

Gauerslund: Fredagsfamilien er kirke for hele familien, og efter en sommerferie er det atter blevet tid til Fredagfamilien samler sig. Og alle kan være med.

- Vi samles om en aktivitet, en gudstjeneste i børnehøjde og fællesspisning, lyder det fra Gauerslund Sogn.

Der er drop-in med frugt, saft og kaffe fra klokken 16.30. En halv time senere begynder aktiviteten, som kan spænde meget vidt. Lige fra papirklip over leg til fremstilling af film.

Gudstjenesten begynder klokken 17.45 og cirka 18.15 er der spisning.

Det hele foregår første gang dette efterår fredag den 7. september i Sognehuset på Fælleshåbsvej, og man skal tilmelde sig. Det koster ti kroner for børn (under tre er det gratis) samt tyve kroner for voksne.

Tilmelding kan ske via kontakt@fredagsfamilien.dk.

Der vil være tre omgange med fredagsfamilier i løbet af efteråret.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Lokalredaktørens kommentar: Der er egentlig kun et rigtigt valg om Gauerslund Idrætsanlægs fremtid

Gauerslund: Jeg misunder ikke politikerne i Vejle Byråd, for det er nu, de for alvor skal vise, hvad de lavet af. Det er nu, der skal fordeles penge, for budgetforhandlingerne er i fuld gang, og hvor der deles penge ud, er der vindere og tabere. Nogen får, andre får ikke som håbet. Nogen får slet ingenting. Men hvad angår Gauerslund Idrætsanlæg, er det ikke spørgsmål, om der findes penge eller ej. Penge skal findes, alt andet vil være verdens dårligste joke. Børkop og Brejning er i så hastig vækst, at det er svært at følge med i området, og det eneste, kommunen lige nu kan tilbyde de mange tilflyttere, er et par haller, hvoraf den ene er meget træt og slidt. Noget skal ske, og det skal helst ske straks, men så simpelt er det heller ikke. For skal man vælge den løsning, som er nemmeste at gå til, ja, så er der en chance for, at man ikke fremtidsikrer nok. Kort sagt: Hvis man vælger at lave tilbygninger til det nuværende, er det et hurtigt fix. Omvendt kan man vælge at bygge helt nyt og dermed tænke 40 år ud i fremtiden, men det koster, og det udskyder byggeriet, og tid er penge i et område, hvor halkapaciteten er grotesk lav. Nyt eller tilbygninger? Det valg sidder politikerne med nu. Og det er så deres rolle lige nu. Jeg misunder dem ikke, for egentlig er der kun et rigtig valgt, nemlig at bygge nyt og dermed kigge ind i fremtiden, men det er trods alt også nemmere sagt end gjort. I sidste ende skal et stort økonomisk puslespil gå op. Sådan er det, når budgetter lægges. Spændende bliver det. Terningerne er kastet.

Fredericia

Forældre i kamp for Ungdommens Hus: - Havde det ikke været for huset, havde vores datter aldrig fået sin studentereksamen

Fredericia

Private plejere demonstrerer i eftermiddag: - De ældre er taberne her

Annonce