Annonce
Fredericia

Fredericia Esport tabte til AGF: Målet er at komme i slutspillet

Den nye forening Fredericia Esport er kommet godt fra start. Foreningen har to elitehold og deltog for nylig i landets største LAN party i Messe C. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce

Fredericia: Mandag aften blev det til et nederlag for Fredericia Esports elitehold Fortress i Powerligaen i computerspillet Counter Strike. Her mødte de topholdet AGF og tabte 10-16.

Det er dog bestemt ikke et dårligt resultat, understreger formand for Fredericia Esport Peter Beck.

- Det er et rigtig godt resultat mod et tophold som AGF. Det er første gang, vores hold spiller sammen, så det svarer til, FC Fredericia spiller 2-3 mod FCK. Nu skal vi bare fortsætte og bevare stillingen. Målet er at komme blandt de fire i slutspillet, fortæller han.

Annonce

Sammensat hold

Det var holdets debut i Powerligaen. Fredericia Esports trænertrup har sammen med træner Lasse Hansen fra holdet ImmuNE fra Lolland sammensat holdet til Fortress af unge og modne spillere.

- Lige nu ville vi gerne sammensætte et hold med erfaring. Vi har arbejdet på det siden april. Vi tror på, vi har sammensat et hold, der kan komme i toppen af ligaen, forklarer Peter Beck.

Fortress søger i øjeblikket en hovedsponsor.

- Vi er ret åbne, fordi vi er nye, og vi er heller ikke dyre. For 30-50.000 kroner vil vi kunne transportere holdet rundt til turneringer i landet i år, fortæller han.

Peter Beck er allerede i kontakt med virksomheder, som gerne vil gå ind som investorer, men eftersom Fredericia Esport er en forening, kan man ikke tage imod investorer, fordi det ville kræve, man omdanner foreningen til en virksomhed. Det er Fredericia Esport på nuværende tidspunkt ikke interesserede i. Derfor forsøger man i stedet at gå vejen med at finde en hovedsponsor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Underkendt i klagenævn: Strid om skilte ved spisested har varet i tre år

Annonce